Veliki županijski derbi danas na Vegeški: Nakon finala Županijskog kupa, Virovitica i Papuk sastaju se u 3. HNL Sjever

Prošle srijede oba naša predstavnika u pretkolu završnice Hrvatskog nogometnog kupa su poražena na gostovanjima. Već danas (subota) slijedi međusobni ogled u 4. kolu 3. hrvatske nogometne lige Sjever, kada u 16:30 sati na terenu Sportskog centra Vegeška igraju u županijskom derbiju Virovitica i Papuk.

U petak navečer nogometaši Virovitice su odradili trening. Trener Vjekoslav Vučeta ima novu glavobolju. Do kraja godine, zbog teže ozlijede ne može računati na Denisa Kovača. Ipak ima i dobrih vijesti, u sastav se vraća pouzdani Domagoj Mrazović, a postoje naznake da bi dio minutaže mogao odraditi i Angelo Bernardo Radović.

-Županijski derbiji uvijek nose neizvjesnost. Za obje momčadi ovo će biti prilika za iskupljenje. Vidjet ćemo tko će u tome uspjeti. U posljednjoj našoj međusobnoj prvenstvenoj utakmici mi smo pobijedili na gostovanju u Orahovici, a prije mjesec dana u finalu Županijskog kupa Papuk je bio bolji. Vidjet ćemo tko će slaviti u subotu – najavio je trener Vučeta, kojeg i dalje najviše pati slaba realizacija njegovih igrača u napadu, jer u posljednje tri utakmice nisu postigli niti jedan zgoditak.

-Naše je da se bavimo nogometom i sportom, mi govorimo samo na terenu i tako će i ostati. Drugačije ne znamo, mi smo sportaši i samo nas to zanima, nama je samo uspjeh momčadi na pameti i zato sam siguran da ćemo biti super motivirani u Virovitici i pokazati da smo trenutno najjača momčad u županiji. Naravno, maksimalno respektiramo Viroviticu, između nas dugo godina vlada istinsko sportsko rivalstvo i bit će to zasigurno jaka i kvalitetna utakmica u kojoj se nadam da ćemo izaći kao pobjednici – s druge strane oglasio se kapetan Papuka Tomislav Bušljeta.

(www.icv.hr, mš, vg, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content