2. ŽNL ISTOK Crnac nakon općinskog derbija postao jesenski prvak, Krsnik: Čestitam igračima, a sada na zasluženi odmor

Nogometaši Crnca pobijedili su na svom terenu u 7. kolu 2. županijske nogometne lige Istok.

U općinskom derbiju svladali su Munju iz Velikog Rastovca pogotkom kapetana Josipa Damjana iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca. Ovom pobjedom Crnac je osvojio naslov jesenskog prvaka.

-Bila je to čvrsta utakmica u kojoj je Munja igrala bunker koji je uz njihove dobre obrambene igrače bilo teško probiti. Unatoč tome, mi smo imali nekoliko odličnih prigoda u oba dijela utakmice no, nepreciznost nas je umalo koštala. Ipak, važno je da smo upisali tri boda koja su nas učvrstila na vrhu i donijela taj jesenski naslov prvaka – kaže trener Crnca Darko Krsnik te nastavlja u tonu analize kompletne polusezone:

-Čestitam mojim igračima na cijeloj polusezoni koju su odradili na vrlo dobroj razini. Imamo jako dobru momčad za ovaj rang natjecanja, no svakako, ako ostanemo prvi u što čvrsto vjerujem, za prvu županijsku ligu morat ćemo se znatno pojačati igrački, a posebno će igrači morati puno ozbiljnije prionuti treningu i radu koji je za rang više neophodan. Sada slijedi zasluženi odmor, a onda nas čeka početak priprema za proljetni nastavak gdje ću težiti još boljoj tjelesnoj spremi momčadi koja je najpotrebnija za momčad, jer kvalitetu imamo – zaključio je Krsnik.

I uprava kluba odradila je odličan posao u dovođenju igrača, tako su uoči sezone pristigla pojačanja u vidu Ivana Jukića iz Slatine, Mihaela Nikolića iz orahovačkog Papuka, iskusnog Darka Kokošku iz četekovačkog Dinama te Mateja Kapetanovića iz Miljevaca.

-Prije svega osvrnuo bih se na općinski derbi gdje smo zasluženo došli do bodova. Prijateljima iz Velikog Rastovca želimo sve najbolje u nastavku sportskog dijela natjecanja. Ovim putem čestitamo našim dečkima na osvojena zaslužena tri boda koja smo ostvarili pred nešto više od 300 gledatelja. Pokazali smo zašto imamo najbolji napad i obranu 2. županijske nogometne lige Istok i kako smo više nego zasluženo jesenski prvaci. Momcima i treneru sve čestitke, a svim simpatizerima kluba ovim putem zahvaljujem na povjerenju i potpori – rekao je predsjednik Crnca Dragan Pavoković.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content