Druga ekipa ŽKK Virovitice Z-13 pokazala velik napredak kontra Radnika iz Križevaca

Na rasporedu 3. kola prvenstva u košarci za djevojke do 13 godina starosti druga ekipa ŽKK Virovitice odigrala je utakmicu s jednim od favorita ovog natjecanja, Radnikom iz Križevaca.

Kako većina ovih djevojaka trenira tek nekoliko mjeseci, svaki postignuti koš protiv ovakvog protivnika na startu je predstavljao uspjeh. E sad kad ih djevojke na kraju postignu dvadeset, svakako pokazuje velik napredak kako u napadačkom, ali i u obrambenom smislu. Posebno su se istaknuli strijelci Petra Grbac sa devet postignutih koševa, Dorotea Blažičević i Ella Rogani sa četiri te Monika Sabolić Požežanac s tri postignuta koša.

U skakačkom dijelu istaknuli su se Lana Ivoš sa šest uspješnih skokova te Antonia Štefović i Matea Moslavac sa četiri skoka, a Lena Rigler i Elena Lebinac s tri uhvaćene lopte. Tena Tolušić je i na ovoj utakmici pokazala da odlično izvršava svoje obrambene zadatke, a “ukrala” je i dvije lopte i podijelila dva lijepa dodavanja dok je u svom prvom nastupu veliku borbenost pokazala Naya Čevelak i u dva navrata oduzela loptu i sručila se pod protivnički koš.

Na kraju je semafor pokazao 64:20 za bolje gošće iz Križevaca, ali je teren pokazao velik napredak Virovitičanki. U idućem kolu ekipe iz Virovitice će međusobno izmjeriti snage što će biti još jedna prilika za daljnji napredak i stjecanje iskustva u daljnjem natjecanju.

(www.icv.hr, ŽKK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content