FOTO Kanonada Pitomače u susretu s Bilogorcem: Bio je ovo odličan nastup pred županijski derbi

U odgođenom susretu 4. kola 4. nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica nogometaši Pitomače na svom terenu uvjerljivo su rezultatom 6:1 pobijedili novu momčad u ligi – Bilogorac iz Velikog Trojstva.

Već u prvih deset minuta prema prikazanoj igri domaći igrači su mogli postići četiri – pet zgoditaka. U kaznenom prostoru Bilogorca je sijevalo od udaraca na gol, ali je samo jedan završio u mreži. U 10. minuti zgoditak za Pitomaču postigao je Petar Škrinjar.

IMG 5904

Nastavila se dominacija domaće momčadi, međutim u idućih dvadeset minuta nije došlo do promjene rezultata. Najbolju prigodu imao je Matija Miloš iz kaznenog udarca, ali nije uspio svladati gostujućeg vratara. Na 2:0 povećao je Patrik Babić svojim zgoditkom u 31. minuti.

IMG 5987

Već u prvoj minuti drugog dijela na 3:0 povećao je Antonio Babec. U 70. minuti dosuđen je kazneni udarac za goste, koji je uspješno realizirao Tomislav Pavličević. Do kraja utakmice domaći igrači postigli su još tri zgoditka. Strijelci su bili Karlo Jakupec u 77. minuti, Antonio Babec u 80. i Mihael Zorić u 83. minuti.

IMG 5967

-Zadovoljan sam prikazanom igrom i postignutim rezultatom, koji budi nadu u još bolje igre u nastavku ligaškog natjecanja. Pred nama je županijski derbi sa Suhopoljem u subotu, koji će sigurno privući brojne gledatelje – zaključio je trener Pitomače Ivan Presečan.

Pitomača – Bilogorac Veliko Trojstvo 6:1
Igrač utakmice: Patrik Babić

(www.icv.hr, mš, foto: I. Bedeković)

[g-gallery gid=”608124″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content