FOTO Napadački trio Vlaisavljević, Ivoš i Djak srušili Podgorje: Bilogora 1947. pred 300 gledatelja petardom napravila veliki korak prema jesenskom naslovu

U srijedu, 14. listopada, pred tristotinjak gledatelja u Špišić Bukovici odigrana je odgođena derbi utakmica 6. kola 2. županijske nogometne lige Zapad između domaće Bilogore 1947. i Podgorja.

Nakon početnog ispitivanja snaga domaća momčad je počela dominirati. Najviše problema gostujućoj obrani pravio je vrlo pokretljivi Siniša Vlaisavljević. On je za gostujuće igrače bio neuhvatljiv, osim kada su ga u prodoru prema vratima zaustavljali suci zbog nedozvoljene pozicije.

U 6. minuti Vlaisavljević je probio gostujući bok i ubacio upotrebljivu loptu, koju je Matej Ivoš pospremio u nebranjeni dio mreže. Četrnaest minuta kasnije već je bilo 2:0. Strijelac drugog zgoditka bio je također Matej Ivoš.

IMG 8310

Slijedilo je desetominutno razdoblje u kojemu su gosti iz Podgorja imali “loptu više u nogama”. Izveli su nekoliko uzastopnih kornera, ali to nisu uspjeli rezultatski materijalizirati.

Ubrzo su stigle kazne. U roku od samo tri minute domaća momčad je riješila pitanje pobjednika. U 38. i 41. minuti Stipo Djak je postigao dva efektna zgoditka, čime je još jednom potvrdio svoju reputaciju odličnog strijelca.

IMG 8345

U drugom dijelu agresija domaćih igrača nije bila kao na početku utakmice. Igralo se obostrano otvoreno, ali bez izrazitijih prilika za zgoditak. Ipak, u posljednjih deset minuta postignuta su još dva zgoditka.

Prvo je Stipo Djak u 80. minuti svojim trećim zgoditkom iz gužve samo stavio “točku na i” svoje odlične igre, a na kraju u 83. minuti najagilniji gostujući igrač Luka Vukšić postigao je počasni zgoditak za gostujuću momčad.

IMG 8348

Ovom visokom 5:1 pobjedom, momčad Bilogore 1947. zasjela je na prvo mjesto na tablici 2. županijske lige Zapad i napravila veliki korak prema osvajanju titule jesenskog prvaka.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”609110″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content