2. ŽNL ZAPAD Kolo odluke: Bilogora 1947. i Podgorje izjednačeni na vrhu, ovog vikenda odluka o jesenskom prvaku

Ovog vikenda igra se posljednje, 11. jesensko kolo 2. županijske nogometne lige u skupini Zapad.

Nogometaši Podgorja proteklog su vikenda upisali tri boda u Kladarama i na najbolji mogući način iskoristili prvi ovosezonski kiks Bilogore 1947. u gnijezdu milanovačkih Sokola.

Bilogora i Podgorje s istim omjerom pobjeda, remija i poraza (9-0-1) sada su bodovno izjednačeni, ali momčad trenera Miroslava Ćorića ima za nijansu bolji skor postignutih i primljenih zgoditaka (40-9) od momčadi trenera Ivana Ćavara (37-8) što ju drži i dalje na vodećoj poziciji.

U posljednjem kolu Bilogora dočekuje Sveti Đurađ, a Podgorje Dinamo iz Kapela Dvora. Tko je bliži naslovu?

Petoplasirani Sveti Đurađ pokazao se kao tvrd orah za mnoge ligaške momčadi, a ekipa trenera Nikole Mesića, ako u nedjelju bude kompletna, definitivno može pomrsiti račune vodećoj Bilogori, pogotovo kada znamo da je domaćin napadački oslabljen zbog kartoniranih Stipe Djaka i Siniše Vlaisavljevića, a zbog istog razloga nema ni braniča Ante Vidovića. Bilogora je s obzirom na poziciju i domaći teren veliki favorit u ovom susretu, ali vjerujemo da će utakmica biti neizvjesna do posljednjeg sučevog zvižduka.

Podgorje bi, s druge strane, trebalo imati puno lakši posao, jer na domaćem terenu igra s Dinamom iz Kapele Dvora, sedmoplasiranom ligaškom momčadi. Ostaje nam za vidjeti kakvu će taktiku za ovaj susret pripremiti gostujući strateg Andrejas Černeli.

(www.icv.hr, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content