4. LIGA BJ-KC-VT Suhopolje se praznih ruku vratilo s gostovanja iz Legrada

U 14. kolu 4. nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, nogometaši Suhopolja su poraženi na gostovanju u Legradu od Graničara 3:1.

Usprkos izostanku nekoliko standardnih prvotimaca (Grljak, Kasun, Mikulić, Kucljak), igrači Suhopolja su više kontrolirali igru, ali bez prave završnice u napadu. Domaća momčad je iskoristila dva duga ubacivanja i do odmora stvorila kapitalnu prednost 2:0. Oba puta mrežu je pogodio Nikola Polančec. Prvi puta u 16. minuti, a drugi puta u 40. minuti.

Sredinom nastavka, točnije u 66. minuti Ivan Egri je smanjio na 2:1. Kada su u gostujućim redovima vjerovali da mogu doći do preokreta, domaći nogometaši su ponovno poveli s dva zgoditka prednosti. Za 3:1 strijelac u 74. minuti bio je Dario Orehovec. Do kraja se rezultat više nije mijenjao.

-Domaćini su iskoristili svoje prilike i došli do pobjede. Idemo dalje, u posljednjem kolu na svom terenu idemo po pobjedu u ogledu sa Zdenkom, čime bi se učvrstili u sredini tablice – rekao nam je nakon utakmice trener Suhopolja Tomislav Filipović.

Graničar Legrad – Suhopolje 3:1
Najbolji u suhopoljskim redovima: Ivan Egri

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content