FOTO Slatina se lagano obračunala s Tomislavom, Pemper zadovoljan: Bila je ovo naša najbolja utakmica dosad

U 12. kolu 4. nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, nogometaši Slatine su na svom stadionu Antuna Tone Butorca svladali Tomislav iz Drnja rezultatom 4:1.

Od samog početka domaća momčad je pokazala tko je gazda na terenu. Nizale su se odlične prilike, koje su igrači Slatine počeli realizirati sredinom prvog dijela. Prvi zgoditak postigao je Dominik Hodak u 23. minuti, a na 2:0 povećao je Domagoj Jendrašić u 33. minuti. Prvi dio zaključio je Jendrašić svojim drugim zgoditkom u 37. minuti.

m IMG 3317

Nakon četiri minute igre u drugom dijelu Matija Bubaš je zaključio slatinsku seriju zgoditaka. Gosti su svoj pogodak postigli u 82. minuti. Strijelac je bio Hrvoje Hrženjak.

Igrači Slatine su odličnom pas igrom došli do treće pobjede u nizu, čime bude optimizam da će se do kraja jesenskog dijela učvrstiti u gornjem dijelu tablice.

m IMG 3306

-Ovo je bila naša najbolja utakmica u ovoj sezoni. Odigrali smo izuzetno kvalitetno što je rezultiralo uvjerljivom pobjedom. Možemo nastaviti s odličnim igrama i u idućem kolu, kada gostujemo kod Dinama u Predavcu – zadovoljan nakon utakmice bio je trener Slatine Damir Pemper.

Slatina – Tomislav Drnje 4:1
Igrač utakmice: Domagoj Jendrašić

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”611218″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content