FOTO Virovitičani odradili prvi trening s novim trenerom, Bosilkovski: U Varaždin putujemo s velikim ambicijama

U srijedu navečer na terenu s umjetnom travom nogometaši Virovitice odradili su prvi trening s novoimenovanim trenerom Goranom Bosilkovskim.

Novog trenera predstavio je predsjednik kluba Damir Pervan.

– Nisam pobornik ovakvih poteza, ali nakon posljednjih rezultata trebalo je napraviti šok terapiju. Došlo je do promjene trenera, iako dio odgovornosti zbog lošijih rezultata leži i na igračima. Novi trener je Goran Bosilkovski koji je uspješno vodio seniore i mlađe uzraste u Pitomači – ukratko je rekao Pervan.

IMG 9782

– Novom treneru želimo da se ugodno osjeća u našoj sredini te puno uspješnih rezultata – dodao je klupski tajnik Michael Mikolčić.

Potom se igračima obratio i sam Bosilkovski, koji je svojevremeno igrao u redovima Virovitice te sudjelovao u onoj popularnoj utakmici Hrvatskog nogometnog kupa protiv zagrebačkog Dinama, sada već “davne” 2007. godine (pogledajte OVDJE).

IMG 9793

– Većinu igrača poznajem. Od vas očekujem red, rad i disciplinu. Ići ćemo stepenicu po stepenicu, utakmicu po utakmicu. Već u subotu nas očekuje ozbiljan protivnik. Gostujemo kod Varteksa u Varaždinu. Zbog ozljeda i kartona nećemo biti kompletni. To ne znači da putujemo bez ambicija. Vjerujem da možemo ostvariti pozitivan rezultat – igračima se predstavio novi trener Bosilkovski.

IMG 9789 1

Do gostovanja u Varaždinu momčad će s novim trenerom odraditi tri treninga na kojima će Bosilkovski detaljnije upoznati mogućnosti svojih novih igrača. Na subotnjem gostovanju u Varaždinu neće moći računati na kartoniranog Domagoja Mrazovića, a u punom treningu, zbog ozljede, i dalje nije kapetan Krešimir Crvenka.

Utakmica 13. kola 3. hrvatske nogometne lige Sjever između Varteksa i Virovitice igra se u subotu, 14. studenog u 13:30 na stadionu Slobode u Varaždinu.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”612287″]

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content