Na području VPŽ sedam novih slučajeva: Tri pacijenta iz OB Virovitica puštena kući, jedan premješten u Zagreb

Virovitičko-podravska županija, prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Sveti Rok Virovitičko-podravske županije, bilježi sedam novozaraženih virusom SARS-CoV-2, izvijestio je Stožer civilne zaštite VPŽ. Riječ je o podacima od ponedjeljka 2. studenog.

Od navedenih sedam, četiri su osobe ženskog, a troje muškog spola. Četvero ih je starije, a troje srednje životne dobi. Novoinficirani dolaze s područja sljedećih gradova i općina: Virovitica (3), Slatina (2), Pitomača (1), Lukač (1). Prema podacima Policijske uprave virovitičko-podravske, na našem području su 474 osobe u samoizolaciji.

Na liječenju u Općoj bolnici Virovitica trenutno je 15 pozitivnih COVID-19 pacijenata, od kojih je jedna osoba iz Osijeka. U odnosu na jučer, tri su pacijenta puštena kući, a jedan je premješten u Kliniku za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević u Zagrebu. U KBC-u Osijek su i nadalje četiri pacijenta s područja Virovitičko-podravske županije, svi se nalaze u Respiracijskom centru na respiratoru.

Od početka koronavirusa na području Virovitičko-podravske županije zarazile su se 764 osobe. Istodobno, sedam žena i sedam muškaraca je preminulo. Iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije apeliraju na odgovorno ponašanje uz pridržavanje sigurnosnih i epidemioloških mjera.

(vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content