Selekcija M-15 Virke Virovitice razbucala đurđevačku Mladost s 45 koševa razlike!

Mlađi košarkaši Virke Virovitice nastavljaju s odličnim igrama u konkurenciji M-15 gdje su na svom terenu pobijedili košarkaše iz Đurđevca rezultatom 87:42.

Ulazak u samu utakmicu pokazao nam je u kojem će se smjeru igra odvijati, jer su mladi Virkasi već u prvoj četvrtini odličnim presingom i obranom poveli 23:10. Trener Mladosti nije imao rješenja za Virovitičane koji su čvrstom obranom i kontra napadima otišli na odmor s prednosti od 26 koševa.

I u nastavku utakmice Virkasi nastavljaju istim tempom. Agresivna obrana s visokim presingom donijela je ulazak u zadnju četvrtinu prednost od 36 poena. U zadnjoj četvrtini trener Hrvoje Dragičević dao je šansu i najmlađima koji su na najbolji način opravdali njegovo povjerenje te su dobili zadnju četvrtinu rezultatom 17:8.

Za Virku Viroviticu su igrali i postigli koševe: Bošković M. 2, Kečkiš A. 4, Kečkiš G. 2, Zubić D. 10 (1×3), Tutić A. (cap) 14, Mihajlović S. 1, Vdović G. 2, Obrovac J. 4, Brlas B. 2, Vučak T. 15, Fuis P. 31 (5×3). Trener: Hrvoje Dragičević.

Virka Virovitica u konkurenciji M-15 dosad je odigrala tri utakmice i ima omjer od dvije pobjede i jednog poraza.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content