Stolnotenisačice Pitomače ove subote ugošćuju Vodovod i vodeću Požegu, stolnotenisači na Daruvar i četiri bjelovarske momčadi

1.HL žene istok

Stolnotenisačice Pitomače ovoga vikenda očekuju novi susret 1.HL za žene regije istok. U subotu, 21. studenog, u Pitomaču dolazi stolnotenisački klub Vodovod iz Osijeka, trenutno šestoplasirana ekipa na tablici, te vodeća Požega, koja je u pet susreta ostvarila svih pet pobjeda.

Stolnotenisačice Pitomače uz skor od dvije pobjede i tri poraza, te uz meč razliku 14:15, drže 4. mjesto ligaške ljestvice sa tri boda zaostatka za vodećom ekipom. Susret protiv Požege na rasporedu je od 11, a protiv Vodovoda od 17 sati.

3.HL zapad

U 3. krugu natjecanja 3.HL zapad pod organizacijom Stolnoteniskog kluba Virovitica, u hali Viroexpo odigrat će se susreti 7. i 8. kola. Momčad Virovitice 2 snage će odmjeriti protiv momčadi Daruvara i bjelovarskog Kul Ponga, koji će ujedno biti protivnik i momčadi Pitomače, dok će u drugom susretu Pitomača bodove tražiti protiv Bjelovara 2.

Susreti su na rasporedu u nedjelju, 22. studenog od 10 sati.

Međužupanijska liga

U Međužupanijskoj ligi regije zapad na rasporedu su susreti 4. i 5. kola, koji će isto tako biti odigrani ove nedjelje. Virovitica 3 bodove će pokušati osvojiti protiv momčadi bjelovarskog Sokola, dok im je u petom kolu protivnik Bjelovar 4.

Susreti su također na rasporedu od 10 sati.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content