Dragovoljci UHBDDR-a Kluba 50. samostalnog bataljuna Virovitica održali izborno-izvještajnu skupštinu

Udruga hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata 50. samostalnog bataljuna Virovitica, u prostorijama udruge u “vojarni” u Virovitici, održala je 22. prosinca godišnju izvještajnu i redovitu izbornu skupštinu.

Zbog specifične epidemiološke situacije, a u prethodnom dogovoru zbora i predsjedništva Udruge te u konzultacijama s relevantnim tijelima na koji način sigurno održati skupštinu, a ne ugroziti ničije zdravlje, skupština je održana na način da je zbor udruge i predsjedništvo udruge predložilo kanditate za predsjednika, predsjedništvo i ostala radna tijela, na glasački listić. Tako je svaki član od 14.00 do 17.00 sati mogao zaokružiti “ZA”, “PROTIV” ili “SUZDRŽAN” za podnesene prijedloge i nakon glasanja što kraće se zadržati u prostoru prostorije udruge.

Članovi su ozbiljno shvatili epidemiološku situaciju i pridržavali su se svih dogovorenih pravila i mjera, te su se odazvali u velikom broju. Članovima su bila moguća na uvid sva izvješća potrebna za održavanje skupštine.

Slika2 1 e1608799036979

Nakon prebrojavanja glasova, s ogromnom većinom glasova ponovno je za predsjednika izabran Antun Grizelj i predložena radna tijela na novi četverogodišnji mandat. Predsjednik Antun Grizelj zahvalio se članovima na ukazanom povjerenju u svoje i ime ostalih članova predsjedništva i radnih tijela. Naglasio je da će i dalje UHBDDR 50. samostalnog bataljuna Virovitica, kao jedna od udruga koja najduže djeluje na ovim prostorima i dalje imati naglasak na pomoći članovima udruge pri ostvarivanju njihovih prava, suradnja s drugim braniteljskim udrugama kao i lokalnom samoupravom te najvažnija zadaća – čuvanje digniteta Domovinskog rata (Kao dragovoljci prvi su krenuli u oslobađanje Hrvatske).

Nadalje, svima je u ime udruge i u svoje osobno ime zaželio sretan i blagoslovljen Božić i sve najbolje u novoj 2021. godini s nadom da će se iduća skupština održati u normalnim epidemiološkim okolnostima.

(www.icv.hr, jp)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content