DVD Crkvari uređuje prostor za vozilo iz Tirola, a stigla je i još jedna donacija

Do kraja iduće godine vatrogasna društva s područja Virovitičko-podravske županije dobivat će donacije vozila iz austrijske pokrajine Tirol. U tom pravcu Dobrovoljno vatrogasno društvo Crkvari započelo je s uređenjem prostora za vozilo koje će oni dobiti iz te donacije.

-Prije nego steknemo mogućnost za dobivanje vozila, moramo stvoriti uvjete za očuvanje istog. Tako smo započeli s uređenjem garažnom prostora koje je osnova za jedno vozilo. Radove financiramo iz redovnih sredstava društva – kaže predsjednik DVD-a Crkvari Ivica Podboj.

Radove su obišli predsjednik i zapovjednik Vatrogasne zajednice Orahovica Mario Gubeljak i Robert Orina koji su pritom donijeli još jednu donaciju.

-Vatrogasna zajednica donirala je društvu 5 kaciga kako bi vatrogasci iz Crkvara bili što opremljeniji i spremniji za intervencije. Što se tiče donacije iz Tirola, dajemo sve od sebe kako bi i najmanja društva bila opremljena vozilima koja su im nužna za normalan rad. Tako će i DVD Crkvari dobiti jedno vozilo, a bit će to najvjerojatnije ono za tehničke intervencije – rekao je zapovjednik Orina. (www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content