GDCK VIROVITICA Više donatora osiguralo blagdanske kolače korisnicima Pučke kuhinje

Danas (srijeda) su za 172 korisnika Pučke kuhinje Gradskog društva Crvenog križa Virovitica stigli blagdanski kolači od četiri donatora.

– Članice kluba Lions Vereucha Virovitica donirale su 15 kg suhih kolača koji su u slastičarnici „Dora“ kupljeni dobrovoljnim prilozima svih članica kluba.

Udruga žena Dinjevac u suradnji sa Slastičarskim obrtom „Slatki san“ i Općinskim društvom Crvenog križa Pitomača, donirala je pakete kolača sa blagdanskom čestitkom u kojoj piše: „Neka Vas Bog blagoslovi da Vam se ispune svi snovi, i uz vjeru neka Vas sreća prati, da Vam se dobro još boljim vrati“.

IMG 1664131da74b34f545c83939aa552ed9 V
Foto: pitomaca.hr

Stručna učiteljica slastičarka u Strukovnoj školi Virovitica Melita Balenović, sama je ispekla oko 500 komada suhih kolača.

Vlasnik pekare „Roko“ iz Virovitice donirao je 10 dizanica sa makom i 10 dizanica sa orasima – rekli su iz GDCK-a, dodavši da je, zahvaljujući navedenim donacijama, paketića blagdanskih kolača bilo dovoljno za sve korisnike Pučke kuhinje.

Kao i dosadašnjih godina, GDCK Virovitica je osiguralo da njihovi korisnici, pored uobičajenih suhih obroka, dobiju i obrok pečene prasetine, a voditelji i korisnici Dnevnih boravaka u Virovitici i u Suhopolju za sve korisnike Pučke kuhinje izradili su Božićne čestitke.

– Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica od srca se zahvaljuje svima koji su pomogli da naši korisnici Pučke kuhinje osjete barem malo radosti u ovim blagdanskim danima – poručili su.

(www.icv.hr, GDCK Virovitica)

[g-gallery gid=”616610″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content