Godišnja skupština tvrtke FLORA VTC: Uspješno se radi na smanjivanju negativnog utjecaja korona-krize

Održana je redovna godišnja skupština komunalne tvrtke Flora Vtc d.o.o. na kojoj je direktor Željko Iharoš upoznao predsjednika Uprave, gradonačelnika Ivicu Kirina s financijskim stanjem društva u posljednjem kvartalu kao i Planom poslovanja za 2021. godinu.

Uz suradnju, razumijevanje i ukazano povjerenje vlasnika Grada Virovitice, Općine Gradine, Općine Lukač, Općine Suhopolje te Općine Špišić Bukovice, zadaća FLORE VTC d.o.o. je zadržati lidersku poziciju u svim poslovnim segmentima, osigurati stabilnost poslovanja, zadržati svakog zaposlenog, a korisnicima usluga pružiti i viši nivo kvalitete.

– Učinit ćemo sve da interne poslovne i financijske faktore i pokazatelje dovedemo na još viši nivo, a sve kako bismo stvorili što viši ,”poslovni imunitet”, odnosno smanjili mogući negativni utjecaj onih eksternih ekonomskih negativnih elemenata na koje ne možemo utjecati. Prvi i najvažniji strategijski potezi kompanije, kao odgovor na ovu krizu, je maksimalno korištenje svih mogućih, “vanjskih” financijskih resursa kojima ćemo, uz manja opterećenja vlastitih resursa, zadržati i dalje visoki nivo ulaganja u opremu, tehnologiju i nove djelatnosti – poručio je direktor Željko Iharoš.

Iz Flore smatraju kako će kapitalna ulaganja sufinancirana iz EU fondova dugoročno donijeti tvrtki perspektivu, održivi razvoj te sigurnost u turbulentnim promjenama.

– Niti s prošlim krizama nismo se borili smanjivanjem ulaganja investicija, zatvaranjima, otpuštanjima niti smanjivanjima plaća i prava radnika. Krizu prvenstveno sagledavamo kao opomenu, pa onda kao izazov i šansu – naglasio je Iharoš.

(virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content