GRADSKI ODBOR HDZ-A SLATINA Održana konstituirajuća sjednica, Fazekaš: Izbori su iza nas i sada se svi zajedno moramo pripremati za predstojeće lokalne izbore

Nakon provedenih unutarstranačkih izbora, proteklog vikenda je u prostorima stranke održana konstituirajuća sjednica Gradskog odbora HDZ-a Slatina.

Uz predsjednika Igora Fazekaša, sjednici su nazočili i potpredsjednici Helena Hegediš, Josip Hetrih i Sanja Bošnjak, kao i predsjednik Mladeži HDZ-a grada Slatine Mario Đurinić.

Na sjednici su jednoglasno izabrani za tajnika Danijel Kireta i Zlatko Prpić za rizničara. Isto tako, jednoglasno je za novu povjerenicu Zajednice žena HDZ-a Katarina Zrinski Slatina izabrana Ivona Balić, budući da je donedavna predsjednica Helena Hegediš podnijela ostavku nakon što je izabrana za potpredsjednicu Gradske organizacije. Nove zamjenice povjerenice ZŽ HDZ-a Katarina Zrinski Slatina su Matea Malenjak i Ivana Zrinšćak.

5 1

Predsjednik Igor Fazekaš čestitao je članicama i članovima na novoizabranim funkcijama, zahvalio se još jednom svima koji su iskoristili svoje biračko pravo i izašli na izbore. Zahvalio je i članovima biračkih odbora, jer su izbori prošli korektno i u demokratskom ozračju, poštujući epidemiološke mjere.

– Unutarstranački izbori su iza nas i sada se svi zajedno moramo pripremati za predstojeće lokalne izbore i okupljanje svih naših članova – rekao je Fazekaš, te dodao kako će osobno revidirati popis članstva u Slatini da se više ne bi dogodile situacije kao na ovim izborima, da dugogodišnji članovi nisu na popisu birača.

1 4

Potpredsjednice Helena Hegediš i Sanja Bošnjak također su čestitale novim članovima Gradskog odbora i predsjedništva, te se još jednom zahvalile svima za izlazak na izbore i ukazanom povjerenju. Na kraju je predsjednik Fazekaš poželio svim novim članicama i članovima puno uspjeha u daljnjem radu, a dosadašnjim se članovima zahvalio na trudu i angažmanu u protekle četiri godine.

Također, provedeni su još jedni izbori u Hrvatskoj demokratskoj zajednici na kojima su izabrana 33 nova člana Županijskog odbora HDZ-a Virovitičko-podravske županije. Novi članovi Županijskog odbora HDZ-a iz Slatine su Sanja Bošnjak, Helena Hegediš i Antun Vujić, dok je Igor Fazekaš već ranije izabran za potpredsjednika Županijskog odbora HDZ-a Virovitičko-podravske županije.

Za izaslanike u Opći sabor HDZ-a iz Slatine su izabrani Ivona Balić, Sanja Bošnjak, Davor Dvojak, Helena Hegediš i Antun Vujić. Igor Fazekaš, koji je potpredsjednik Županijskog odbora, automatski je izaslanik i za Opći sabor HDZ-a.

(GO HDZ Slatina)

[g-gallery gid=”614615″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content