Na jedanaestoj točki Dnevnog reda prekinuta sjednica slatinskog Gradskog vijeća

Sjednica Gradskog vijeća Slatine, 24. u mandatu trenutne vlasti, zbog epidemiološke situacije vezane uz koronavirus, održana je po prvi put u kino-dvorani Pučkog otvorenog učilišta Slatina.

Nakon što je gradonačelnik Grada Slatine podnio iscrpno izvješće o radu gradonačelnika i Gradske uprave u razdoblju od 10. srpnja do 21. prosinca 2020. godine uslijedio je aktualni sat na kojemu je postavljeno čak 13 vijećničkih pitanja. Odgovore na postavljena pitanja dali su gradonačelnik Denis Ostrošić i pročelnik Upravnog odjela za razvoj Grada Marin Kokorić, koje su u pojedinim segmentima upotpunili direktori slatinskih tvrtki Komad d.o.o. Mato Miličić i Slatina Kom d.o.o. Sanjin Hmelik, dok je slatinski dogradonačelnik i načelnik Stožera civilne zaštite grada Slatine Bojan Plantak zahvalio građanima na dosad odgovornom ponašanju i pozvao ih da i nadalje ustraju u pridržavanju epidemioloških i ostalih mjera s ciljem sprječavanja širenja koronavirusa.

Prvih jedanaest točaka Dnevnog rada prihvaćeno je većinskim izglasavanjem, a nakon toga je predsjednik Gradskog vijeća Dario Vrbaslija prekinuo sjednicu s obrazloženjem da je već 20.45 sati, a preostalo je još 18 točaka, te da bi sjednica koja je počela u 18 sati potrajala daleko predugo.

Vijećnicima i svim građanima Slatine i prigradskih naselja, sretan i blagoslovljen Božić te uspješnu 2021. godinu zaželjeli predsjednik Gradskog vijeća Slatine Dario Vrbaslija i slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić.

Nastavak sjednice bit će u utorak, 29. prosinca, također u kino-dvorani Pučkog otvorenog učilišta Slatina s početkom u 17 sati, kada će gradski vijećnici raspravljati o preostalih 18 točaka Dnevnog reda, među kojima su i točke: Razmatranje prijedloga i donošenje Proračuna Grada Slatine za 2021. godinu i Projekcija Proračuna za 2022. i 2023. godinu, te Razmatranje prijedloga i donošenje Odluke o izvršavanju Proračuna Grada Slatine za 2021. godinu, što je posebno interesantno za medije.

(www.icv.hr, adf, mf; Foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content