Novi detalji ubojstva na Bosutskom: Mladić pomajku zatukao sjekirom?

Šok zbog ubojstva koje se dogodilo u mirnoj Koranskoj ulici, ne stišava se među Osječanima, a posebice susjedima koji su poznavali ubijenu N.E. i njenog posinka.

Posebice sada, nakon dva dana od tragičnog događaja kada u javnost izlaze stravični detalji, a neslužbeno se doznaje kako je mladić pomajku ubio sjekirom, te nakon toga “otrčao po pomoć” kod susjeda.

No, posinak ubijene  od ranije je poznat policiji zbog nasilja u obitelji i to upravo nad majkom, koja ga se bojala, kako svjedoče susjedi.

Jedna od susjeda koji smo zatekli upravo ispred kuće u kojoj se dogodilo stravično ubojstvo rekla je kako  ubijena nikom nikada nije učinila ništa nažao, ali i kako je poznato da je u toj obitelji alkohol bio veliki problem.

Svima u ulici dobro je poznata priča o životu ubijene N.E. koja je zajedno sa suprugom usvojila tada sedmogodišnjeg dječaka. No, nakon što je iznenadna suprugova smrt  ženu ostavila bez sredstava za život, dijete joj je oduzeto i stavljeno u udomiteljsku obitelj. Mladić je kasnije stupio u kontakt s pomajkom te se doselio u dvorišni dio kuće.

Premda nije bio nasilan prema susjedima, pomalo su zadirali od njega, kažu, no u odnose između mladića i pomaje nisu se upuštali.

Je li svemu kumovao alkohol ili teške životne okolnosti, samo se nagađa, a pravi motiv zločina još se utvrđuje.

(www.icv.hr, tj)

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content