Stožer civilne zaštite VPŽ: Zahtjevi za propusnice u vrijeme blagdana primat će se isključivo na e-mail

Stožer civilne zaštite Virovitičko-podravske županije poslao je obavijest stanovnicima o načinu zaprimanja zahtjeva za propusnice u vrijeme blagdana.

– Stožer civilne zaštite Virovitičko-podravske županije obavještava stanovnike naše županije da dežurni telefon Stožera, 033/743-112, neće raditi u intervalu od 16,00 sati 24. prosinca do 8,00 sati 26. prosinca. No, cijelo to vrijeme, zahtjevi se mogu slati na e-mail [email protected] jer će dežurni djelatnici Virovitičko-podravske županije Propusnice nesmetano izdavati.

Naravno, Propusnicu će dobiti svatko onaj tko bude zadovoljavao uvjete za njeno izdavanje. Podsjećamo, kako je Stožer civilne zaštite Virovitičko-podravske županije nadležan za izdavanje Propusnica u dva slučaja, odnosno, za pacijente koji zahtijevaju medicinsku skrb te za izdavanje Propusnica za putovanje na posao i s posla.

Obvezno u zahtjevu koji se šalje na mejl [email protected], u prilogu dostavite liječničku uputnicu za pacijente koji zahtijevaju medicinsku skrb, odnosno potvrdu ili izjavu poslodavca za putovanje na posao ili s posla. Telefonski broj 033/743-112 ponovno će biti u funkciji od 8,00 sati 26. prosinca i to svaki dan od 8,00 do 22,00 sata – stoji u obavijesti.

(www.icv.hr, vpz.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content