Igračka osvježenja u juniorskom sastavu Virovitice: Povratak Šimića i Hubera, iz Suhopolja dolazi Nikola Pleša

Produženjem epidemioloških mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite do 31. siječnja odgođen je početak priprema svih klubova na području Virovitičko–podravske županije. To ne znači da klupske operative miruju.

Trener Stjepan Pleše najavio je prije desetak dana de će krenuti u osvježenje igračkog kadra. S riječi se prešlo u akciju. U klub se vraćaju vratar Antonio Šimić, koji je protekle jeseni bio u županijskom prvoligašu Bratstvu iz Gornjeg Bazja i Matija Huber. Matija, koji je dvije godine igrao u Virovitici, ljetos je prešao iz Suhopolja u županijski prvoligaš Rezovac. Nakon pripremnog perioda i odigrana dva kola posvetio se sudačkoj karijeri. Sad se ponovno odlučio da se na teren vrati kao igrač.

Novi igrač u redovima juniora Virovitice bit će i Nikola Pleša, koji je cijelu svoju dosadašnju igračku karijeru bio u Suhopolju. Jesenas ga je trener seniorske momčadi Suhopolja Tomislav Filipović “ubacio” u nekoliko kup i prvenstvenih utakmica.

S novim igračima u svlačionici momčad trenera Stjepana Pleše biti će konkurentnija u proljetnom dijelu sezone u Kvalitetnoj ligi juniora Nogometnog središta Sjever.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content