Peđa Grbin u Virovitici: Kandidate za lokalne izbore objavit ćemo, kada to nama bude odgovaralo

Na turneji po slavonskim županijama predsjednik SDP-a Peđa Grbin, u čijoj je pratnji bio i glavni tajnik stranke Vedran Babić u subotu u večernjim satima se zaustavio u Virovitici. Na početku svog posjeta Grbin je održao je kraću konferenciju za novinare.

Peđa Grbin je rekao da je SDP fokusiran ne predstojeće lokalne izbore, ali da pri tome ne zaboravljaju niti ostale ključne probleme u državi.

Prema njemu država treba stvoriti uvjete za bolje poslovanje svih gospodarskih subjekata, kako se ne bi strahovalo od zatvaranja pojedinih proizvodnih grana kao što su proizvodnja šećera ili proizvodnja i prerada duhana. Država treba omogućiti bolje i konkurentnije uvjete poslovanja.

SDP kao stranka u svakom trenutku je pripravna doći u sabor na glasovanje o paketu svih zakona, pa tako i Zakona vezanih uz potresom postradala područja na Banovini.

Na novinarsko pitanje o kandidatima za predstojeće lokalne izbore na području Virovitičko-podravske županije izjavio je:

– Na izbore ćemo izaći u većini sredina na području Virovitičko-podravske županije. S imenima kandidata za župana, gradonačelnike i općinske načelnike izaći ćemo u javnost, kada to nama bude najviše odgovaralo – zaključio je Grbin.

Nakon susreta s predstavnicima medija, vodeći ljudi SDP-a održali su sastanak s predstavnicima svim svojih ogranaka s područja Virovitičko-podravske županije.

(www.icv.hr, mš)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content