Pogledajte kako će u budućnosti izgledati nova zgrada Zavoda za hitnu medicinu VPŽ čija se gradnja očekuje ove godine

Briga i skrb o zdravlju stanovnika Virovitičko-podravske županije vidljiva je na svakom koraku. Uz brojna ulaganja u zdravstveni sustav unazad nekoliko godina, kako kroz novu i opremljenu zgradu dnevne bolnice Opće bolnice Virovitica, energetske obnove brojnih ambulanata diljem Virovitičko-podravske županije, nabavljene magnetske rezonance, CT uređaja, u ovoj godini Virovitičko-podravska županija je kroz mehanizam za oporavak prijavila i adaptaciju 2. kata D zgrade opće bolnice Virovitica.

Hitna Virovitica 06
Foto: Zavod za hitnu medicinu VPŽ

Tu je i novo rodilište vrijedno oko 8 milijuna kuna, kao i energetska obnova zgrada A, B i C Opće bolnice Virovitica, za što je Županija osigurala dodatnih 10 milijuna kuna. U 2021. godini krenut će se s gradnjom ambulante u Gornjem Bazju, koja će niknuti u suradnji s općinom Lukač.

Ove godine je u planu u nova zgrada Zavoda za hitnu medicinu VPŽ, a mjesto gdje će se ona graditi, obišla je ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu Maja Grba Bujević sa suradnicima, uz pratnju ravnateljice Zavoda za hitnu medicinu VPŽ Lahorku Weiss. Zgrada će se nalaziti u krugu Opće bolnice Virovitica i objedinit će današnje „tri lokacije“ na jednu jedinstvenu, čime će zdravstvena usluga biti bitno bolja za stanovnike naše županije.

(vpz.hr)

IMG 7491
Foto: K. Toplak

[g-gallery gid=”618961″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content