Želite pomoći stradalima u potresu? Evo gdje su organizirane akcije prikupljanja pomoći

Nastavlja se prikupljanje pomoći za građane koje je pogodio snažan potres na području Banije. U nastavku ćemo vam donositi sve aktualne akcije. Ako ste organizator neke pošaljite nam informacije na [email protected].


 

Oldtimer klub Virovitica okupio je brojne udruge i tvrtke s područja grada Virovitice i okolice te u suradnji s Gradom Viroviticom i Virovitičko-podravskom županijom prikupljaju na prostoru parkirališta Viroexpa (od 8 do 17 sati) građevinski materijal kojeg će članovi potom prevesti na mjesto stradanja te će direktno raditi na kućama na kojima je potrebna obnova. Sav prikupljeni materijal bit će prevezen kada se dobije zeleno svjetlo statičara te će se raditi na točno određenim kućama.

Isključivo se prikuplja: crijep, najlon, blok za zidanje, čavli, daske, letve, građa i građevinski alat.

– Posebno nam je potreban knauf i profili svih vrsta, mrežice, glet masa, boje za krečenje, kablovi za struju pgp 3×1.5, 3×2.5, 5×1.5 i 5×2.5. Jednako tako i utičnice, prekidači, bužiri i razvodne kutije. Za sanaciju će biti potrebna i pur pjena, pištolji za njih i silikoni, kao i vodovodne instalacije, laminati te vlaknasta masa renoplus i renostar ili nešto slično – kažu organizatori.

Kontakt brojevi za sve zainteresirane:

Tomislav Maloča, predsjednik Oldtimer kluba Virovitica – 099/786-0298

Mario Moslavac, predsjednik AMKK Cobra Virovitica – 099/ 858-4831

– Ovim putem pozivamo sve koji su u mogućnosti da se odazovu na ovu akciju kako bi svi zajedno pomogli onima kojima je to najpotrebnije – poručili su organizatori akcije.


 

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content