Pjesma, ples i torta za mališane: Dječji vrtić “Bubamara” iz Gornjeg Bazja proslavio prvi rođendan

Dječji vrtić “Bubamara” Gornje Bazje proslavio je svoj prvi rođendan. Proslava rođendana je važan događaj i za odrasle, a osobito za djecu. No još je posebniji kada ga slavi vrtić pun djece. Tada se slavi i po nekoliko dana.

Rođendan svog vrtića mališani iz Bubamare proslavili su crtanjem, slikanjem, pjevanjem, sviranjem i plesanjem. Osobito lijepo bilo im je danas (četvrtak), kada su na proslavu rođendana pozvali načelnika općine Lukač Đuru Bukvića koji ih je iznenadio velikom tortom u obliku bubamare.

–  U veseloj atmosferi i uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, pokazali smo načelniku što u vrtiću radimo, zahvalili mu na poklonu i pozvali ga da opet dođe u vrtić – poručili su iz Dječjeg vrtića Bubamara.

Od samog otvorenja vrtića prošlo je godinu dana, a kako su se za proslavu prvog rođendana pripremali, rekla nam je ravnateljica Dječjeg vrtića “Bubamara” Krunčica Topolovčan.

-Atmosfera u vrtiću je i više nego pozitivna, svi smo zbog toga izuzetno sretni. Djeca su krenula s pripremom za proslavu prije tjedan dana, te sudjelovala u raznim aktivnostima i prisjećala se kako je to sve izgledalo kad su prvi puta kročili u prostorije vrtića. Za proslavu su se pripremala crtanjem, slikanjem, pjevanjem, sviranjem i plesanjem. Bilo je zaista veselo i vjerujem da će im prvi rođendan ostati u jako lijepom sjećanju, a posebno onaj dio nakon ručka, kada je na red došla slasna torta – rekla je, između ostaloga, ravnateljica Topolovčan.

(www.icv.hr, opcina-lukac.hr)

Rodendan vrtica
Foto: opcina-lukac.hr
1612440914981
Foto: opcina-lukac.hr

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content