Oživjeli nogometni tereni na Sportskom centru Vegeška: S treninzima počeli kadeti, juniori i seniori Virovitice

Hrvatski trećeligaši bi s drugim dijelom sezone trebali početi krajem veljače stoga ne čudi što su se među prvima “razbudili” tereni Sportskog centra Vegeška. U kasnim popodnevnim satima, zajednički trening na terenu s umjetnom travom započeli su kadeti i juniori Virovitice. Treneri Ante Dražić i Stjepan Pleše s dvadesetak igrača odradili su lakši uvodni trening.

Zasad se, shodno epidemiološkim mjerama, ne mogu planirati pripremne utakmice, ali će se treninzi održavati svakodnevno. Juniorsku momčad napustio je Luka Bratanović, dok su nova lica Ante Šimić, Matija Huber i Nikola Pleša.

IMG 2278

Također zbog epidemioloških mjera, igrači su došli u opremi za trening, odnosno presvukli su se u automobilima ili na terasi Caffe bara Vegeška. Dio mladih igrača na snježni teren je hrabro izašlo u kratkoj sportskoj opremi, ali su bez većih problema odradili prvi trening.

– S novopridošlim igračima u izjednačenoj ligi trebali bi krenuti prema gornjem dijelu tablice – najavio je trener juniora Stjepan Pleše.

IMG 2259

U ranim večernjim satima, kada je hladnoća počela već lagano “stezati”, na terenu u nekadašnjoj vojarni trening sa seniorskom momčadi hrvatskog trećeligaša Virovitice održao je trener Goran Bosilkovski. Petnaestak igrača odrađivalo je trkačke dionice, a igrao se i rukomet na snijegu. Dubok snijeg otežavao im je kretanje, ali se nitko nije žalio. U opuštenoj atmosferi povremeno je zrakom poletjela i pokoja gruda snijega.

IMG 2359

– Za sada nema igračkih promjena, ali se vode pregovori s nekoliko potencijalnih prinova. Do kraja tjedna ćemo vidjeti što će biti s odigravanjem pripremnih utakmica. Do predviđenog nastavka natjecanja ostala su četiri tjedna – objasnio je trener Bosilkovski.

(www.icv.hr, mš; foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”619550″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content