Udruga žena Dinjevac održala godišnju skupštinu: Iza nas je teška, ali vrlo uspješna godina

U subotu u Vatrogasnom domu u Dinjevcu održana je redovna godišnja skupština Udruge žena Dinjevac. Predsjednica udruge Svetlana Bastalić sve prisutne provela je kroz dnevni red i osvrnula se na aktivnosti u prošloj godini.

– Iza nas je jako teška godina, zabranjena su nam bila druženja, manifestacije, ali mi smo imali sreće pa smo uspjeli realizirati i odraditi jedan dio naših planova sudjelovanjem na manifestacijama na području općine Pitomača, smotrama folklora, bavili smo se humanitarnim radom te kao i svake godine i uređivali naše selo – istaknula je Svetlana Bastalić.

Na skupštini su dodjeljene zahvalnice Đurđi Ratajec za 40 godina predanog rada u Udruzi žena Dinjevac, te za 5 godina predanog rada u Udruzi Suzani i Ivi Jovanović.

Predsjednica Udruge je zahvalila i svim članicama i članovima za rad i trud kroz cijelu prošlu godinu, kao i na odličnoj suradnji Mjesnom odboru Dinjevac, DVD-u Dinjevac, NK Podravac, Hrvatskom folklornom društvu „Sesvečice“ i općinskom načelniku Željku Grgačiću.

(www.icv.hr, ib)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content