1. ŽNL Kolo otvaraju Bratstvo i Slavonija, Rezovac na TVIN-u “domaćin” Voćinu, derbi se igra u Sopju

Ovog vikenda igraju se susreti 17. kola 1. županijske nogometne lige.

Danas (subota) na Školskom vrtu u Gornjem Bazju otvaraju Bratstvo i Slavonija iz Sladojevaca. Bratstvo je “papirnati” favorit, ali Slavonija je prošle nedjelje pokazala da bez problema može parirati momčadima iz samog vrha.

Ostale utakmice igraju se u nedjelju, 21. ožujka.

U Miljevcima igraju dvije Mladosti. Domaća se grčevito bori za svaki bod kako bi očuvala ligaški status, a gostujuća iz Čačinaca nalazi se u vrhu tablice.

Graničar Bušetina u svom Bereku u ogledu s Dinamom iz Četekovca pokušat će se iskupiti za neplanirani poraz u Sladojevcima.

Vodeća Sloga iz Zdenaca putuje na drugo uzastopno gostovanje, ovog puta igra kod Podravca u Sopju. Domaća momčad ojačana s nekoliko iskusnih igrača pokušat će momčadi iz Zdenaca nanijeti prvi ligaški poraz u ovoj sezoni. Ova je utakmica ujedno i derbi 17. kola.

Rezovac je na virovitičkom TVIN-u domaćin Voćinu, koji igra sve bolje. Ovdje bi rezultat trebao biti neizvjestan do samog kraja.

Mikleuš na svom terenu ugošćuje Mladost 1930. iz Čađavice. Domaćima bodovi trebaju za priključak sa sredinom tablice, a gostima za bijeg sa začelja.

Ćeralije na svom terenu trebaju pobjedu ako planiraju ostati u društvu županijskih prvoligaša, a gosti iz Borove pobjedom bi se učvrstili u sigurnoj zoni.

U ovom kolu slobodni su nogometaši Gradine.

Sve se utakmice igraju u 15 sati, a prema epidemiološkim mjerama bez nazočnosti gledatelja.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content