2. ŽNL ISTOK Nova pojačanja u redovima lidera, Darko Krsnik: Nema opuštanja i nema “lako ćemo”, želimo u viši rang

Nogometaši lidera drugog razreda županijskog nogometa u skupini Istok, Crnca, započeli su s pripremama za nadolazeću proljetnu polusezonu. Trener Darko Krsnik poveo je igrače na prvi trening, a u odnosu na jesenski dio sezone, ima i dosta promjena u igračkom kadru.

Iskusni Darko Kokoška otišao je u Mikleuš, a Valentino Virag u zdenačku Slogu, dok su redove Crnca pojačali vratar Filip Knežević te Slaven Mimić, povratnik iz orahovačkog Papuka i mladi Zvonimir Kovačić iz zdenačke Sloge.

-Pred nama je gotovo šest tjedana priprema, 20 punih treninga plus prijateljske utakmice koje ovise o epidemiološkim mjerama te dogovorima s potencijalnim protivnicima. Nama je cilj jasan, želimo biti prvaci i osigurati plasman u 1. županijsku ligu što Crnac kao mjesto i općina itekako zaslužuju. Rekao sam momcima, nema opuštanja, nema “lako ćemo”, do uspjeha se dolazi samo maksimalnom borbenošću, vrijednim i napornim radom te zajedništvom i vjerom u sebe. Na raspolaganju imam jako dobru momčad, 21. odličnog igrača i sve je samo i isključivo na nama – kaže trener Krsnik.

Pojacanja s lijeva Knezevic Kovacic i Mimic

Ekipu i trenera na prvom treningu pozdravila je i Uprava kluba na čelu s predsjednikom Draganom Pavokovićem.

-Zahvaljujem se prvo igračima koji su otišli u druge sredine na svemu što su učinili za klub, a veliku dobrodošlicu želim onima koji su došli. Kako je i rekao trener, naš cilj se zna i svi su oko kluba usmjereni ka tom naslovu prvaka i ulasku u 1. županijsku ligu. Svakako se ovim putem moram zahvaliti Općini Crnac, vijećnicima i načelniku Mati Damjanu što su nam odobrili zamolbu i odlučili financijski pomoći u uređenju naših prostorija. To će jako puno značiti za klub, ekipu i uvjete u kojima radimo, a isto tako i za promidžbu sporta i nogometa u Crncu, mjestu u kojem želimo napraviti respektabilan klub ovog područja. Dečkima želim polusezonu bez ozljeda i da što više uzdignutih ruku napuštamo travnjak – zaključio je Pavoković.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content