Četvrti tim Gradskog društva Crvenog križa Slatina vratio se s potresom pogođenog područja

Potrebe za volonterima na potresom razrušenoj Banovini ne prestaju. Hrvatski Crveni križ svaki tjedan šalje dopise svim društvima Crvenog križa kako bi poslali nove volontere i pomogli domaćim društvima Crvenog križa na tom području u prihvatu i raspodjeli humanitarne pomoći stradalnicima na terenu.

Prošli tjedan iz Gline se vratio četvrti interventni tim Gradskog društva Crvenog križa Slatina koji je na terenu proveo pet dana. U njemu su bili voditeljica Andreja Jurčević i članovi Ana Vujić, Zlatko Horvat, Tihomir Horvatin, Luka Matić, Dražen Raminčić i Alen Brezovčan, koji su radili su na već standardnim poslovima slaganja paketa u skladištu, istovaru novih donacija pomoći i podjele po terenu, te vođenju administracije za donacije i korisnike.

Zajedno s domaćim djelatnicima, na čelu s ravnateljicom Albertom Cestarić, u toj smjeni bili su i volonteri iz Crne Gore, Zlatara i Karlovca. S ovim timom slatinski Crveni križ poslao je od potresa 29. prosinca prošle godine dva tima u Petrinju i dva u Glinu s ukupno 24 volontera koji su odradili 123 radna dana.

(www.icv.hr, adf, vj, CK Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content