FOTO Čor zaustavio pobjedničku seriju Podgorja: Utakmica nije bila ljepotica, Majstorović podijelio čak šest kartona

Lukač 05 i Podgorje otvorili su današnjim (subota) susretom 13. prvenstveno kolo 2. županijske nogometne lige Zapad.

Ova utakmica nije bila neka ljepotica. U devedeset minuta možemo izdvojiti tek dvije ozbiljnije prigode, po jednu sa svake strane. U rastrganoj igri obje su momčadi težile kontrama, ali nije urodilo plodom.

Prvu pravu priliku na utakmici stvorio je domaćin. Prema vratima Filipa Buđaka sjurio se Mihael Taušan, tukao lijevom, ali sijevnulo je pokraj same vratnice. Ubrzo je pokušalo i Podgorje, ali udarac Matije Horvata, inače najboljeg gostujućeg topnika, ukrotio je vratar Mario Jerbić.

U ranijoj najavi susreta govorili smo o pojačanjima koji su ove zime stigli u Lukač. Najbolji su dojam nekako ostavili Topić i Giba. Odličnu je utakmicu ponovno odradio i domaći kapetan Matija Tomšić. U gostujućim redovima zapaženiju ulogu imao je Alen Đureš.

Pokušavali su i jedni i drugi, ali lopta nije htjela u gol. Pravih šansi jednostavno nije bilo. Najbolju priliku u nastavku utakmice imala je momčad gostujućeg stratega Ivana Ćavara. Feketijin udarac s dvadesetak metara išao je ravno u Jerbića, koji u ovoj situaciji nije baš najbolje reagirao jer se lopta odbija i pogađa okvir gola, ali ubrzo je ispravio svoju prethodnu reakciju i rezultat ostaje 0:0. To je bio i konačan rezultat nakon 90 minuta igre.

Utakmicu je obilježio velik broj prekršaja, što je na kraju rezultiralo s čak šest žutih kartona, dva u domaćim i četiri u gostujućim redovima.

Domaćin, koji je u jesenskom dijelu prvenstva skupio samo četiri boda, može biti itekako zadovoljan ovim susretom. Čor je uspio zaustaviti pobjedničku seriju Podgorja i upisati “ogroman” bod, koji će zasigurno biti veliki motiv “zelenima” u nastavku sezone.

Gosti iz virovitičkog prigradskog naselja nisu oduševili igrom u drugom proljetnom kolu te su nakon jedanaest pobjeda i jednog poraza upisali i svoj prvi ovosezonski remi, kojim su pružili šansu izravnim konkurentima iz Špišić Bukovice da im se približe na samo bod zaostatka, ukoliko sutra (nedjelja) budu slavili na gostovanju u Kapela Dvoru.

(www.icv.hr, ts)

[g-gallery gid=”624857″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content