GRAD VIROVITICA U ponedjeljak kreće isplata uskrsnice umirovljenicima na Gradskoj blagajni

Od ponedjeljka, 22. ožujka pa sve do utorka, 30. ožujka, trajat će isplata prigodnog dara umirovljenicima povodom Uskrsa.

Uskrsnicu u iznosu od 200 kuna Grad Virovitica isplatit će svim umirovljenicima koji imaju prebivalište na području Grada Virovitice i koji primaju mirovinu nižu od 2.000kuna, a prema podacima Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.

Uskrsnicu će umirovljenici moći podići na Gradskoj blagajni, Trg kralja Zvonimira 1, svakog radnog dana od 8,00 do 14,00 sati, prema početnom slovu prezimena i dolje navedenom rasporedu.

Raspored podjele uskrsnice:

  • Prezimena A, B, C, Č, Ć u ponedjeljak 22.03.
  • Prezimena D, DŽ, Đ, E, F, G u utorak 23.03.
  • Prezimena H, I, J u srijedu 24.03.
  • Prezimena K u četvrtak 25.03.
  • Prezimena L, LJ, M u petak 26.03.
  • Prezimena N, NJ, O, P, R u ponedjeljak 29.03.
  • Prezimena S, Š, T, U, V, Z, Ž u utorak 30.03.

Potrebno je ponijeti dokaz o trenutnom prebivalištu – osobnu iskaznicu te dokaz o visini mirovine – zadnji odrezak od mirovine, potvrda poslovne banke u kojoj primaju mirovinu ili potvrda o visini mirovine izdana. Ukoliko netko nije u mogućnosti sam podignuti novac, tada osoba koja podiže novac, uz vlastitu osobnu, treba ponijeti i osobnu iskaznicu korisnika koji ima pravo na uskrsnicu, kao i dokaz o visini mirovine.

– U Gradsku blagajnu ulazit će jedna po jedna osoba te sve pozivamo na poštivanje rasporeda i na obavezno održavanje razmaka i poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera, uz nošenje maski. Isplata prigodnog dara umirovljenicima je još jedna u nizu mjera socijalne politike Grada prema najugroženijim skupinama u našem društvu – kažu iz Grada.

(www.icv.hr, virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content