Suradnja Općine Podgorač i županijskog Doma zdravlja: Za izgradnju sportskog centra u Podgoraču otkupit će se građevinsko zemljište iza ambulante, Budimci dobivaju stomatološku ordinaciju

Na radnom sastanku načelnika općine Podgorač Gorana Đanića i ravnatelja Doma zdravlja Osječko – baranjske županije Mate Lukića raspravljalo se o nekoliko značajnih tema vezanih za razvoj općine, a koje su u uskoj vezi sa županijskom zdravstvenom institucijom. Prvenstveno se razmatrao otkup građevinske parcele koja se nalazi iza ambulante u Podgoraču, a na kojoj bi bio izgrađen sportski centar te opremanje stomatološke ordinacije u ambulanti u Budimcima kako mještani toga sela ne bi morali putovati u Podgorač kod stomatologa. Kao treća tema nametnulo se premještanje plinskog spremnika, koji se nalazi ispred ambulante u Budimcima, na drugu lokaciju.

Ravnatelj Doma zdravlja Mato Lukić izjavio je kako se nada brzoj realizaciji sva tri prijedloga te uspješnoj suradnji s Općinom Podgorač dok je načelnik Đanić istaknuo svoje zadovoljstvo spremnošću ravnatelja Doma zdravlja na suradnju i realizaciju prijedloga u što kraćem vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

(www.icv.hr, tj)