1. ŽNL Kolo otvaraju subotnjim susretom Bratstvo i Borova, derbi na TVIN-u igraju Rezovac i vodeća Sloga

Pred županijskim nogometnim prvoligašima ovog vikenda su susreti 21. kola.

U subotu, 17. travnja, na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju Bratstvo je domaćin Borovi. Domaća momčad na svom se travnjaku želi vratiti pobjedničkim navikama, dok će gosti na krilima trijumfa protiv Graničar Bušetine također pokušati doći do nova tri boda.

Sve ostale utakmice igraju se u nedjelju, 18. travnja.

Vodeća Sloga iz Zdenaca gostuje na TVIN-u kod Rezovca. Sloga sada ima lijepu prednost pred Graničar Bušetinom, što ne znači da će se opustiti, a domaći se već dva tjedna spremaju kako bi lideru pružili jak otpor.

Voćin gostuje u Sladojevcima kod Slavonije. Domaća momčad pokušat će nastaviti s dobrim rezultatima, dok će gosti jurišati po treću uzastopnu pobjedu.

Mikleuš je domaćin Podravcu iz Sopja. Domaćima pobjeda treba za zadržavanje pozicije u sigurnoj zoni, dok su gosti u proljetnom dijelu prvenstva pokazali svoju pravu snagu i željni su novog trijumfa.

Gradina putuje na svoje drugo uzastopno gostovanje. Ovog puta ide u Ćeralije. Trener Marijan Puškarić ne može računati na tri standardna prvotimca: Sašu Horvata, Valentina Kaladića i Dragana Dujmovića. Domaći bi pobjedom ostali u borbi za očuvanje ligaškog statusa.

Dinamo u Četekovcu dočekuje desetkovanu Mladost iz Čačinaca. U gostujućem sastavu neće biti Ivana Ugarkovića, Mateja Šimeka i Marija Jukića. To bi domaćim nogometašima moglo olakšati put do osvajanja tri boda.

U Miljevcima se sastaju dvije Mladosti, miljevačka i Mladost 1930. iz Čađavice. Obje momčadi su u nezavidnoj poziciji te će se grčevito boriti za pobjedu koja bi produžila nadu za ostanak u ligi.

Sve utakmice ovog vikenda igraju se u 17 sati.

(www.icv.hr, mš; foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content