1. ŽNL Uskrsni nogometni vikend otvaraju Bratstvo i Voćin, susjedski derbi na TVIN-u igraju Rezovac i Borova

Na uskrsni vikend u 1. županijskoj nogometnoj ligi u 16 sati i 30 minuta igraju se utakmice 19. kola.

U subotu, 3. travnja, igra se susret na Školskom vrtu u Gornjem Bazju između domaćeg Bratstva i Voćina. Domaći su u prošlom kolu bili uvjerljivi na gostovanju u Četekovcu, dok je Voćin poražen na svom terenu od Graničar Bušetine. Domaća momčad pobjedom bi skočila na drugu poziciju i približila se vodećoj Slogi na četiri boda zaostatka. U domaćem sastavu neće biti Marija Karnika, Lea Jelovečkog i Matea Pšihistala, dok u gostujućem sastavu zbog crvenog kartona neće niti najiskusnijeg igrača Ivice Gusića, a Nikola Dokić odrađuje tri žuta kartona.

Sve ostale utakmice igraju se na Uskrs, u nedjelju, 4. travnja.

Na terenu virovitičkog TVIN-a igrat će se susjedski derbi između Rezovca i Borove. Takvi derbiji uvijek su puni naboja i žestine, a to ni ovog puta neće izostati. Obje momčadi će igrati u okrnjenom sastavu. U redovima Rezovca neće biti iskusnog Darija Godeča, dok gostujući strateg Mile Grdić ne može računati na Renata Karačića i Darka Obžetića.

Zanimljiv susret igra se u Gradini. Domaća momčad je u proteklim utakmicama pokazala svoju ozbiljnost, a gostujući Podravac iz Sopja ima momčad koja se može boriti za sam vrh. Jedini su dosad nanijeli poraz vodećoj Slogi. Zbog “žutice”, domaći strateg Marijan Puškarić nema na raspolaganju Hrvoja Juhasa, dok će u gostujućem sastavu izostati Hrvoje Javorović.

U Ćeralijama istoimeni domaćin, koji se bori za opstanak, dočekuje vodeću Slogu iz Zdenaca. Gosti su favoriti, ali to ne znači da igrači Ćeralija neće pružiti jak otpor.

Graničar Bušetina, na krilima gostujuće pobjede nad Voćinom, u svom Bereku favorit je s ogledu s Mladosti 1930. iz Čađavice. Domaći trener Samuel Spudić morat će ponovno “krpati” sastav jer ne mogu igrati Karlo Pelko, Lovro Štefanec i Ivan Mikolčić.

Slavonija u svom drugom uzastopnom domaćem susretu dočekuje Mladost iz Čačinaca. Utakmica u Sladojevcima, s obzirom na položaj ovih momčadi na ligaškoj ljestvici, trebala bi biti neizvjesna do posljednjeg trenutka.

U Miljevcima će se u susretu između domaće Mladosti i četekovačkog Dinama, voditi žestoka borba za svaku loptu jer se obje momčadi grčevito bore za opstanak.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content