2. ŽNL ZAPAD Drava i Lukač 05 “petardama” srušili svoje protivnike, Dinamo upisao treću uzastopnu pobjedu

Za uskrsni vikend odigrano je 14. kolo 2. županijske nogometne lige Zapad.

Lukač 05 s 5:0 svladao je Croatiju u Grabrovnici. Tri zgoditka za goste postigao je Tomislav Škvarić, a dva Mihael Taušan. Nakon remija s Podgorjem, momčad trenera Miroslava Čora potvrdila je kvalitetu i pokazala da će biti tvrd orah za sve ligaške momčadi.

Dinamo iz Kapele Dvora došao je do treće uzastopne pobjede. Svladao je Mladost u Vukosavljevici 6:2. Po dva zgoditka za goste postigli su Mirko Iličić i Stjepan Rajnović, a po jednom su bili precizni Kristijan Blažeković i Ali Abdelrahman Fawzy Youssef. Za domaću momčad strijelci su bili Valentino – Luka Grivić i Valentino Cik.

Milanovački Sokol je nadjačao Kladare rezultatom 3:1. Goste je načeo Dorian Uzelac, drugi zgoditak za domaće postigao je Tomislav Kožnjak, a kod trećeg Antun Hajić prisilio je gostujućeg igrača Bornu Markovinovića da loptu ubaci u svoju mrežu. Zgoditak za goste postigao je Robert Greguraš.

Drava je u Terezinom Polju s visokih 5:0 svladala Sveti Đurađ. Hat-trick postigao je Antonio Paulović, dok su po jednom mrežu pogodili Toni Margetić i Ilija Trivanović. Drava, koju je ove zime preuzeo trener Tomislav Zdjelar, bit će velika prepreka za sve svoje protivnike u proljetnom dijelu natjecanja.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content