2. ŽNL ZAPAD Lider ovog vikenda pauzira, Bilogora ima naizgled lak posao, Đurađ na neugodno gostovanje kod Drave

Na uskrsni vikend igraju se susreti 14. kola u 2. županijskoj nogometnoj ligi Zapad. Vodeće Podgorje u ovom je kolu slobodno, ali ima dovoljnu bodovnu zalihu da ostane na čelnoj poziciji.

Dogovorom klubova, u subotu, 3. travnja, u Grabrovnici igraju domaća Croatia i Lukač 05. Prije sedam dana momčad trenera Miroslava Čora na svom je terenu remizirala s vodećim Podgorjem, a na krilima tog rezultata u Grabrovnicu putuje s ciljem da ostvari prvu “proljetnu” pobjedu.

Sve ostale utakmice igraju se na sam Uskrs u nedjelju, 4. travnja.

Drugoplasirana Bilogora 1947. u Špišić Bukovici dočekuje Napredak iz Rušana. Sve osim domaće pobjede bilo bi pogubno za ambicije momčadi trenera Miroslava Ćorića.

Vukosavljevačka Mladost ovog proljeća još nije osjetila slast pobjede, dok je njezin nedjeljni gost Dinamo iz Kapela Dvora upisao šest bodova u dvije utakmice. Dinamo u Vukosavljevicu putuje na krilima velike pobjede nad drugoplasiranom Bilogorom proteklog vikenda.

Drava u Terezinom Polju dočekuje Sveti Đurađ. U domaćem sastavu neće biti Sandija Plužarića i Josipa Draganića, dok će gosti biti puno kompletniji nego proteklog vikenda jer Nikola Mesić može ponovno računati na Vedrana Botića i Mateja Rajnovića. Gosti su na papiru veliki favoriti, ali domaćin je već u prvom proljetnom kolu pokazao da će bit tvrd orah za sve ligaške momčadi, posebno na domaćem travnjaku.

Milanovački Sokol, kojega će, nakon odlaska trenera Ante Mikulića voditi Miroslav Feketija, dočekuje Kladare. Ostaje nam za vidjeti hoće li smjena na klupi domaćih izazvati pozitivan šok u redovima Sokola koji bi se pobjedom u ovom susretu učvrstili u vrhu tablice.

Sve utakmice igraju se u 16 sati i 30 minuta.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content