4. LIGA BJ-KC-VT Suhopoljski dvojac Kucljak – Akassou vodeći s područja VPŽ, a prvog topnika lige ima kloštranska Mladost

Marko Nikolić vodeći je strijelac 4. nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica i nakon 18. kola. Napadač kloštranske Mladosti upisao je na svoj konto čak 23 pogotka. Jurica Karan iz vodećeg Ferdinandovca drugi je na toj listi sa 17 pogodaka.

Što se tiče klubova s područja Virovitičko-podravske županije, najviše je pogodaka zabio Deni Kucljak. Nogometaš suhopoljske momčadi s devet pogodaka smjestio se na peto mjesto liste strijelaca, a samo gol manje ima i njegov suigrač Eric Augusto Akassou.

Najbolji strijelac Pitomače, da nije otišao u sopjanski Podravac, bio bi trenutno Antonio Babec koji je u jesenskom dijelu sezone postigao sedam pogodaka, a ovako taj epitet pripada Karlu Jakupecu, koji je dosad postigao šest zgoditaka.

Što se tiče Slatine, najviše pogodaka, njih šest, postigao je Benjamin Dijanešić, koji se kao i Jakupec, s tim brojem golova nalazi na osmom mjestu liste strijelaca.

Realno gledajući, niti jedan igrač iz klubova s područja VPŽ ne može do titule najboljeg strijelca lige jer bi za taj pothvat bilo potrebno pravo malo čudo, ali ostaje im zato međusobna bitka za prestiž koja će, ne sumnjamo, biti neizvjesna do posljednjeg ligaškog kola.

4. NL BJ-KC-VT lista strijelaca

(www.icv.hr, ts)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content