Alen Jurenac kandidat HDZ-a Čačinci za načelnika općine: Predstavljena i lista

HDZ općine Čačinci nakon 16 godina rada načelnika Mirka Mališa na predstojećim lokalnim izborima okreće novu stranicu s novim, mladim kandidatom za načelnika. Novi kandidat je Alen Jurenac, rođen je u Našicama 1983. godine, diplomirao je na Poljoprivrednom fakultetu Sveučilišta u Osijeku, a zaposlenik je Javne ustanove Park prirode Papuk od 2007. godine. Od 2009. do 2013. godine obnašao je dužnost glavnog nadzornika Parka prirode Papuk nakon čega nastavlja raditi u službi čuvara prirode. Od 2017. je na mjestu ravnatelja JU Parka prirode Papuk, a na tu dužnost imenovan je i u drugom mandatu. Već sada je kao ravnatelj ostvario niz uspješnih rezultata.

– Prije svega želim istaknuti da je iza mene više od 15 godina aktivnog bavljenja lokalnom politikom. Uz to što sam punih 10 godina bio na čelu općinske mladeži HDZ-a, u jednom mandatu dopredsjednik, a u drugom član predsjedništva Županijske organizacije mladeži HDZ-a, trenutno u stranci obnašam dužnost člana Županijske i predsjednika Općinske organizacije Hrvatske demokratske zajednice. U ovih više od 15 godina iskustva bavljenja politikom, prošavši redom stranačku hijerarhiju, ali prije svega radom i zalaganjem za ljude i stranku, smatram da sam stekao iskustvo, a samim time i preduvjete za preuzimanje odgovornosti vođenja naše općine.

Dugogodišnjim radom na brojnim područjima, služeći časno zajednici, svoj poziv za izgradnju boljeg društva želim nastaviti kroz vođenje lokalne politike zajedno sa novim i mladim ljudima, uz punu podršku našeg iskusnijeg dijela članstva. Očekujući Vaše povjerenje na lokalnim izborima i preuzimanjem odgovornosti za vođenje Općine, želim odlučno nastaviti još bolji i kvalitetniji rad za našu zajednicu – prva je poruka nakon službene kandidature Alena Jurenca.

Predstavljena je i lista HDZ-a za lokalne izbore koju čine, nositelj Tomislav Tomić te Mirko Mališ, Kristina Krmpotić, Nikica Stanković, Tamara Prelog, Maja Jurlina, Mario Lončar, Manuela Mališ, Mirjana Dadić-Kraljik, Ana Krmpotić, Juraj Behin, Sanela Ognjenović i Damir Knežević.

Poštovane mještanke i mještani općine Čačinci, dragi prijatelji, protekla tri desetljeća odgovornost za vođenje i upravljanje našom općinom imala je Hrvatska demokratska zajednica. U tom razdoblju ostvaren je niz kvalitetnih projekata kojima su se nastojali osigurati temeljni preduvjeti za razvoj naše sredine, ali i rješavanje ključnih problema naših mještana. Upravo vaše povjerenje u proteklom razdoblju rezultiralo je ostvarenjem gotovo svih planiranih projekata. Danas su pred nama novi izazovi. Preuzimanjem odgovornosti za daljnje vođenje Općine Čačinci, obvezujemo se opravdati vaše povjerenje i u novom mandatu. Siguran sam da će osvojena većina u Općinskom vijeću, zajedno samnom osigurati stabilno funkcioniranje vlasti u našoj općini. U sljedećem četverogodišnjem razdoblju donosit ćemo promišljene, odmjerene i racionalne odluke koje će doprinositi zajedništvu, sigurnosti i svekolikom boljitku naših mještana. Osluškujući upravo vaše želje i potrebe te ravnomjernim razvojem svih naših naselja i stvaranjem preduvjeta za kvalitetan život u njima, odlučno ću svojim radom, voljom, znanjem i zalaganjem znati iskoristiti potencijale i odgovorno voditi našu općinu na dobrobit svih naših mještana. Uz njegovanje tradicije, povijesti, vjere i kulture te uz kvalitetan i realan program, odgovorne i sposobne kandidate i političku odlučnost, sigurnim izborom idemo zajedno u novu pobjedu! – zaključio je Jurenac.

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content