Alen Jurenac kandidat HDZ-a Čačinci za načelnika općine: Predstavljena i lista

HDZ općine Čačinci nakon 16 godina rada načelnika Mirka Mališa na predstojećim lokalnim izborima okreće novu stranicu s novim, mladim kandidatom za načelnika. Novi kandidat je Alen Jurenac, rođen je u Našicama 1983. godine, diplomirao je na Poljoprivrednom fakultetu Sveučilišta u Osijeku, a zaposlenik je Javne ustanove Park prirode Papuk od 2007. godine. Od 2009. do 2013. godine obnašao je dužnost glavnog nadzornika Parka prirode Papuk nakon čega nastavlja raditi u službi čuvara prirode. Od 2017. je na mjestu ravnatelja JU Parka prirode Papuk, a na tu dužnost imenovan je i u drugom mandatu. Već sada je kao ravnatelj ostvario niz uspješnih rezultata.

– Prije svega želim istaknuti da je iza mene više od 15 godina aktivnog bavljenja lokalnom politikom. Uz to što sam punih 10 godina bio na čelu općinske mladeži HDZ-a, u jednom mandatu dopredsjednik, a u drugom član predsjedništva Županijske organizacije mladeži HDZ-a, trenutno u stranci obnašam dužnost člana Županijske i predsjednika Općinske organizacije Hrvatske demokratske zajednice. U ovih više od 15 godina iskustva bavljenja politikom, prošavši redom stranačku hijerarhiju, ali prije svega radom i zalaganjem za ljude i stranku, smatram da sam stekao iskustvo, a samim time i preduvjete za preuzimanje odgovornosti vođenja naše općine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Dugogodišnjim radom na brojnim područjima, služeći časno zajednici, svoj poziv za izgradnju boljeg društva želim nastaviti kroz vođenje lokalne politike zajedno sa novim i mladim ljudima, uz punu podršku našeg iskusnijeg dijela članstva. Očekujući Vaše povjerenje na lokalnim izborima i preuzimanjem odgovornosti za vođenje Općine, želim odlučno nastaviti još bolji i kvalitetniji rad za našu zajednicu – prva je poruka nakon službene kandidature Alena Jurenca.

Predstavljena je i lista HDZ-a za lokalne izbore koju čine, nositelj Tomislav Tomić te Mirko Mališ, Kristina Krmpotić, Nikica Stanković, Tamara Prelog, Maja Jurlina, Mario Lončar, Manuela Mališ, Mirjana Dadić-Kraljik, Ana Krmpotić, Juraj Behin, Sanela Ognjenović i Damir Knežević.

Poštovane mještanke i mještani općine Čačinci, dragi prijatelji, protekla tri desetljeća odgovornost za vođenje i upravljanje našom općinom imala je Hrvatska demokratska zajednica. U tom razdoblju ostvaren je niz kvalitetnih projekata kojima su se nastojali osigurati temeljni preduvjeti za razvoj naše sredine, ali i rješavanje ključnih problema naših mještana. Upravo vaše povjerenje u proteklom razdoblju rezultiralo je ostvarenjem gotovo svih planiranih projekata. Danas su pred nama novi izazovi. Preuzimanjem odgovornosti za daljnje vođenje Općine Čačinci, obvezujemo se opravdati vaše povjerenje i u novom mandatu. Siguran sam da će osvojena većina u Općinskom vijeću, zajedno samnom osigurati stabilno funkcioniranje vlasti u našoj općini. U sljedećem četverogodišnjem razdoblju donosit ćemo promišljene, odmjerene i racionalne odluke koje će doprinositi zajedništvu, sigurnosti i svekolikom boljitku naših mještana. Osluškujući upravo vaše želje i potrebe te ravnomjernim razvojem svih naših naselja i stvaranjem preduvjeta za kvalitetan život u njima, odlučno ću svojim radom, voljom, znanjem i zalaganjem znati iskoristiti potencijale i odgovorno voditi našu općinu na dobrobit svih naših mještana. Uz njegovanje tradicije, povijesti, vjere i kulture te uz kvalitetan i realan program, odgovorne i sposobne kandidate i političku odlučnost, sigurnim izborom idemo zajedno u novu pobjedu! – zaključio je Jurenac.

(www.icv.hr, vg)