Amazon of Europe Bike Trail: Radionice o načinu prezentacije novouređene biciklističke staze

Dana 26. i 27. travnja 2021. godine održane su online radionice projektnih partnera projekta Amazon of Europe Bike Trail sa temom prezentacije i promocije sjeverne i južne trase novouređene biciklističke staze.

Na radionicama su sudjelovali i članovi projektnog tima Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije Tatjana Arnold Sabo i Antun Damjan. Prvog dana, projektni partner Trail Angels iz Austrije predložio je okvirni raspored predstavljanja i promocije nove biciklističke rute projektnim partnerima iz 5 zemalja te planirani način obilaska biciklističke staze za medije, turističke agencije i individualne korisnike. Obilazak staze planiran je tokom 4 – 7 dana, različitim prijevoznim sredstvima, ne samo biciklima, sa ciljem da se prezentiraju i sjeverna i južna trasa nove biciklističke staze koja se prostire na teritoriju Austrije, Slovenije, Mađarske, Hrvatske i Srbije.

Drugog dana, tema radionice bila je izrada detaljnog plana sedmodnevnog predstavljanja staze, sa prijedlogom prirodne i kulturne baštine pojedinog područja koju obavezno treba prezentirati, kao i izborom objekata sa gastro ponudom i smještajnim kapacitetima, kao i pružatelja servisnih usluga. Nakon diskusije i izraženih različitih prijedloga projektnih partnera, donesena je odluka da se radionica nastavi slijedeći tjedan.

(virovitica-nature.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content