Doznajte poredak u elitnom rangu županijskog nogometa: Sloga najbliža naslovu, čađavačka Mladost ispadanju

Na terenima županijskih prvoligaša vodi se vrlo uzbudljiva bitka za pozicije od drugog do petog mjesta. Naime, između drugoplasirane Graničar Bušetine i petoplasiranog Voćina razlika je samo tri boda.

Vodeća Sloga iz Zdenaca sigurna je na prvom mjestu. Momčad koju vodi Ivica Ević momčadi s Bereka bježi devet bodova. Zdenčani imaju i najbolju gol razliku (72-16). S obzirom na dosadašnje rezultate, teško je očekivati da će Sloga ispustiti ovakvu prednost.

Podravac iz Sopja preporodio se u proljetnom dijelu prvenstva, ali s obzirom na slabije rezultate u jesenskom dijelu, sada za Voćinom zaostaje čak devet bodova. Bez obzira na poziciju, riječ je o momčadi prepunoj iskusnih nogometnih znalaca koja može pomrsiti račune svim ligaškim konkurentima u sljedećim utakmicama.

Od Ćeralija, koje se nalaze na 13. mjestu, do devetoplasirane Borove razlika je samo četiri boda. Bit će zanimljivo pratiti borbu za opstanak u kojoj će nešto teži posao imati miljevačka Mladost na pretposljednjem mjestu.

Posljednja je čađavačka Mladost koja će, ako želi ostati u elitnom rangu županijskog nogometa, u sljedećim utakmicama morati odraditi lavovski posao i zgrabiti prijeko potrebne bodove. Prva prepreka bit će joj sladojevačka Slavonija, koja se, kao i Rezovac, nalazi u sredini tablice.

(www.icv.hr, foto: ilustracija, M. Šolc)

1. ZNL 1

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content