FOTO Franjo Perić junak Voćina na Školskom vrtu: Hat-trickom za uvjerljivu pobjedu protiv domaćeg Bratstva

Prošlog vikenda Bratstvo iz Gornjeg Bazja bilo je uvjerljivo na gostovanju u Četekovcu rezultatom 6:1, dok je Voćin poražen u domaćoj utakmici od Graničar Bušetine 2:1.

Danas (subota) su ove dvije momčadi odmjerile snage u 19. kolu 1. ŽNL na Školskom vrtu u Gornjem Bazju. Gostima je prošlotjedni poraz očito bio veća motivacija od domaćih, koje je uvjerljiva gostujuća pobjeda očito uspavala.

Nogometaši Voćina bez svog najiskusnijeg igrača Ivice Gusića ušli su “na glavu” i motiviranom igrom već nakon jedanaest minuta vodili 2:0. U četvrtoj minuti Sebastijan Perić iskoristio je poklon domaće obrane i pospremio loptu u mrežu za 1:0, a na 2:0 povisio je Franjo Perić. To je bio samo prvi dio njegove “trilogije”. U 14. minuti koristi pogrešku domaće obrane i povećava gostujuću prednost na 3:0, a tri minute prije odlaska na odmor nakon ubačaja iz kuta s nekoliko metara i treći puta pogađa mrežu Lea Franjića potvrđujući svoj instinkt egzekutora.

IMG 4863 Custom

Domaća momčad tijekom prvog dijela stvorila je nekoliko izglednih prilika, ali za njih je gostujuća mreža bila “začarana”. Na početku drugog dijela igrači Bratstva kreću na “sve ili ništa”, ali prvu priliku ima prvo ime utakmice Franjo Perić u 55. minuti. Ovog puta domaći čuvar mreže bio je uspješniji, uspio je ukrotiti njegov udarac uz samu vratnicu. Pet minuta kasnije, zbog istegnuća lože, Perić izlazi iz igre, što je donekle olakšalo posao domaćoj obrani.

IMG 4894 Custom

Najagilniji domaći igrač Dejan Mioljević srušen je u gostujućem kaznenom prostoru. Siniša Ličinić pokazao je na bijelu točku, a Luka Vinovrški svladao je Davida Čovića za konačnih 4:1. Do kraja su domaći igrači imali dvije izgledne prilike: Kristijan Mrazović, nakon slobodnog udarca Lea Hokmana u 70. minuti prepucao je vrata te Dino Milinović, koji u 80. minuti također nije bio precizan. Prema prikazanoj igri zaslužena pobjeda Voćina 4:1.

IMG 4893 Custom

-Nismo se na terenu ponašali kao ekipa. Ljut sam na pristup današnjoj utakmici. Sami smo krivci za konačni rezultat. Danas je moralo biti puno bolje. To je sport, treba trenirati i izvući pouke – nezadovoljan igrom svojih pulena bio je trener Bratstva Dario Gabrić.

-Zadovoljan sam igrom. Bili smo bolji u svim segmentima, igrali smo muški i to nam se isplatilo – zaključio je trener Voćina Antun Nikolić.

Bratstvo Gornje Bazje – Voćin 1:4
Igrač utakmice: Franjo Perić

(www.icv.hr, mš; foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”625819″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content