FOTO Liga juniora i kadeta: Virovitičani osvojili četiri boda u ogledima s križevačkim Radnikom

Odigrano je 13. kolo 1. Kvalitetne lige Nogometnog središta Sjever u konkurenciji juniora i kadeta.

Juniori Virovitice na svom terenu remizirali su s Radnikom iz Križevaca rezultatom 0:0. U prvom dijelu dominirali su igrači iz Križevaca. U drugom dijelu domaći igrači preuzimaju igru u svoje ruku. Stvaraju nekoliko izglednih prilika, ali su ih centimetri dijelili od pogotka. Neprecizni su bili Luka Špoljar, Fran Prister, Patrik Kvrgnjaš i Ronaldo Meszeš. Po teškom terenu i kiši pružili su odličan otpor, a u igri se najviše istakao Fran Prister.

Kadeti su u izjednačenoj utakmici u drugom dijelu postigli jedan zgoditak, koji im je donio pobjedu. Ubačaj s boka Tina Cadera glavom je iskoristio Drago Špoljar. Domaći su imali više prilika i zasluženo su došli do tri boda.

IMG 5805

Juniori Pitomače poraženi su od vršnjaka Bjelovara 9:0, dok je u kadetskom uzrastu Bjelovar bio bolji od Pitomače 5:1. Jedini zgoditak za Pitomaču postigao je Franco Šokec iz kaznenog udarca.

U konkurenciji juniora Pitomača je sedma s 12, a Virovitica osma s 11 bodova. Kod kadeta Virovitica je šesta s 13, a Pitomača osma sa sedam bodova.

U idućem kolu juniori i kadeti Virovitice gostuju u Virju kod Podravca, dok su nogometaši Pitomače slobodni.

(www.icv.hr, mš; foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”627473″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content