FOTO Sokol slavio protiv Napretka, Podgorje deklasiralo Croatiju, Draganić četverostruki strijelac u pobjedi Drave

U pet susreta 16. kola 2. županijske nogometne lige Zapad postignut je 31 zgoditak, što čini odličan prosjek od 6,2 gola po utakmici.

Najviše je bilo u Terezinom Polju, gdje je domaća Drava pobijedila Kladare 6:4. Gosti su imali prednost od 36. do 72. minute, ali su na kraju ostali bez bodova. Četri zgoditka za Dravu postigao je Josip Draganić, a po jednom su strijelci bili Antonio Paulović i Ilija Trivanović. Za Kladare dvostruki strijelac bio je Martin Šubić, a po jednom su mrežu pogodili Renato Greguraš i David Blatarić.

Vodeće Podgorje sa 7:1 deklasiralo je Croatiju na njezinom terenu u Grabrovnici. Po dva zgoditka za lidere prvenstva postigli su Alen Đureš i Mateo Jurković, dok su Matia Horvat, Tomislav Krmpotić i Mihael Tambolaš dali po jedan zgoditak. Jedini domaći strijelac bio je Matija Pavić.

Prošlosezonski trener Mladosti iz Vukosavljevice Miroslav Čor nije imao milosti prema svojim dojučerašnjim igračima. S Lukačem 05 svladao je Mladost na njezinom terenu rezultatom 4:0. Dva puta strijelac je bio Domagoj Pakšec, a po jednom su se u strijelce upisali Luka Mikac i Ivan Topić.

Milanovački Sokol je na svom terenu svladao Napredak iz Rušana 4:2. Gostujuću mrežu su pogodili Antun Hajić, Dorian Uzelac, Ivan Biondić i Mihael Bistrović, dok su strijelci za goste bili Josip Šoštar i Luka Domokuš. Zanimljivo je istaknuti da su svi golovi postignuti u prvom dijelu. Sokoli su u drugom dijelu stvorili nekoliko izglednih prilika koje nisu iskoristili. Bio je ovo uspješan debi Mihaela Timera na klupi domaćih.

(www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”627412″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content