JUNIORI Papuk slavio protiv Zrinskog i zakomplicirao borbu za naslov, No Limit i Slavonija raspucani protiv momčadi sa začelja tablice

JUNIORI VIR-PIT A

Nogometaši No Limita i dalje nastavljaju s odličnim rezultatima. Nakon remija iz 7. kola, kada im je dva boda “otrgnuo” Sveti Đurađ, proteklog vikenda upisali su devetu ligašku pobjedu. Stradala je ovoga puta Graničar Bušetina na domaćem terenu rezultatom 8:0. Dva pogotka za Nogometnu akademiju postigli su Renato Petričević i Luka Grbac, dok su po pogodak dodali Florijan i Zdenko Slipčević, Saša Ivan Švarbić te Theo Filipović.

Bratstvo iz Gornjeg Bazja i dalje drži priključak za vodećom momčadi, budući da šest utakmica prije kompletiranja natjecanja zaostatak iznosi svega četiri boda. Proteklog vikenda upisali su novu pobjedu na gostovanju u Svetom Đurđu kod istoimenog domaćina. Dva pogotka za goste postigao je Dejan Mioljević, dok se jednom u strijelce upisao Mateo Ivoš.

U preostalom susretu Gradina je kod kuće poražena od Omladinca iz Korije. U 8. minuti goste je u prednost doveo Borna Pavić, na 1:1 izjednačio je Ante Gradinjan, dok su gosti do kraja prvog poluvremena preuzeli vodstvo i zadržali ga do kraja susret. Pogodak za 1:2 postigao je Kristijan Štefićar u 35. minuti utakmice.

JUNIORI SLA-ORA A

Papuk je pobjedom na domaćem terenu dodatno zakomplicirao borbu za naslov prvaka u juniorskom uzrastu na području od Slatine do Orahovice. U slučaju pobjede Zrinski bi na samom vrhu bio izjednačen sa Slavonijom, te bi bodovna razlika za prvim pratiteljima iznosila solidnih šest bodova. No, klub iz Orahovice imao je druge namjere i pobjedom se vodećem sastavu približio na tri boda.

Domaća momčad povela je u 51. minuti pogotkom kapetana Karla Maričića, a svega devet minuta kasnije na 1:1 iz kaznenog udarca izjednačuje, ovoga puta kapetan gostiju, Franko Šterl. Nakon toga zatišje sve do 82. minute. Pogodak za vrijedna tri boda i slavlje nakon posljednjeg zvižduka donio je David Pavoković.

Slavonija je s devet pogodaka torpedirala Mladost 1930. iz Čađavice, koja je u dosadašnjih 12 odigranih susreta upisala tri boda. Hat-trick, u susretu za ostanak na prvoj poziciji, postigao je Mateo Novaković, dva su dodali Tin Vencl i Dorian Bogati, dok su po pogodak upisali Mihael Novaković i Mateo Peška.

Igrača više na otvaranju susreta iskoristila je momčad Dinama iz Četekovca i povela 1:0 na gostovanju kod Ćeralija već u prvoj minuti preko Antonija Kokoške. Na 1:1 je poravnao Dario Lejčić, dok prednost gostima vraća Matej Dorinka u 23. minuti. Do kraja prvih 45 minuta rezultat je prebačen u korist domaćina. Prvo je za novo izjednačenje poentirao Dario Jozić, a Joakim Đurin dovodi svoju momčad u prednost. Konačnih 4:2 postavio je svojim drugim pogotkom Dario Jozić u 68. minuti susreta.

Sloga iz Zdenaca lako se obračunala s Mladosti iz Miljevaca na domaćem terenu, slavili su s uvjerljivih 4:0. Pogotke za Slogu postigli su redom Matija Zeman, Benjamin Burcar, Matej Rister i Luka Zeman.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content