Obilježen Dan općine Čačinci: Odana počast poginulim braniteljima i umrlim vijećnicima

Načelnik općine Čačinci Mirko Mališ i njegov zamjenik Alen Jurenac te članovi posljednjeg saziva Općinskog Vijeća na čelu s predsjednikom Tomislavom Tomićem, polaganjem su aranžmana i paljenjem svijeća kod spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu, u središtu Čačinaca, obilježili Dan općine.

-S obzirom na epidemiološke mjere ove godine nismo bili u mogućnosti obilježiti naš Dan općine na uobičajen način, ali odradit ćemo to dostojanstveno i ponosno. Zato smo se okupili kod spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima kako bi odali dužno poštovanje i počast svima koji su položili živote za slobodnu nam Hrvatsku. Isto tako, odali smo počast i našim umrlim vijećnicima te svima onima koji su na bilo koji način učinili našu općinu boljom, a nisu više među nama. Na kraju ovog mandatnog razdoblja zahvaljujem se svim vijećnicima na konstruktivnom i marljivom radu za dobrobit općine, a svima koji ulaze u novu političku borbu želim puno sreće na predstojećim izborima. Nadam se i vjerujem kako ćemo se i dalje kvalitetno družiti i zajedno raditi kako bi našu općinu još više unaprijedili i osigurali našim mještanima ugodan i siguran život. Svim mještanima od srca želim sretan Dan općine – rekao je načelnik Mirko Mališ.

Dan opcine Cacinci

Nazočnim vijećnicima obratio se i predsjednik Općinskog vijeća u posljednjem mandatu Tomislav Tomić.

-Prije svega moram se zahvaliti svim vijećnicima u proteklom sazivu na zaista predanom radu, smatram da nam je mandat prošao ugodno u suradnji i radu kroz koji smo zajedno težili boljitku življenja na području naše općine. Vjerujem kako ćemo taj trend pozitivnog razvoja općine nastaviti i dalje i svim mještanima općine želim sretan Dan općine – zaključio je Tomić.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

Dan opcine Cacinci

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content