Papuk putuje na noge varaždinskim Bumbarima, Majdenić: Već smo pokazali da s Varteksom itekako možemo igrati

Osamnaesto prvenstveno kolo 3. HNL Sjever donosi nogometašima Papuka ogled u Varaždinu protiv domaćeg Varteksa.

Ljubitelji nogometa u Orahovici još se uvijek svježe sjećaju posljednjeg ogleda ovih dviju momčadi u Orahovici kada je Papuk, kako oni tvrde, bez bodova ostao samo zahvaljujući glavnom sucu utakmice, iako je pokazao odličnu igru. No, onaj sportski dio je najvažniji i samo tako Papukovci i njihov trener razmišljaju uoči ovog ogleda. Orahovački trećeligaš jako dobro izgleda ovog proljeća, ali najveća boljka i dalje je realizacija.

-Stvaramo puno prigoda, igramo dobro i samo čekamo da već jednom “procuri”. Na početku proljetnog dijela nemamo napadača u pravoj formi, ali ja potpuno vjerujem u svoju momčad i znam da jednom mora proraditi, nadam se već u Varaždinu jer smo pokazali da s tom momčadi itekako možemo igrati. Važno je samo da uđemo s pravim pristupom i tada neće biti problema – rekao je trener Papuka Martin Majdenić uoči gostovanja u Varaždinu.

Osim i dalje ozlijeđenog Matka Špoljarića, Majdeniću će u Varaždinu na raspolaganju biti kompletna momčad što jamči da Papuk može do vrijednih bodova koji bi ih zadržali u samom vrhu prvenstvene ljestvice.

Orahovčani su na ligaškoj ljestvici ispred Varaždinaca, šesti su s dosad osvojena 24 boda, što je tri više od subotnjeg domaćina koji se nalazi na devetom mjestu.

Susret Bumbara i Papukovaca igra se u subotu, 10. travnja na stadionu SKUNC Sloboda s početkom u 16 sati i 30 minuta.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content