Pitomača spremna za treću uzastopnu pobjedu: Plavšić prekinuo golgeterski post, Zdelar dvije utakmice bez primljenog pogotka

Sudeći prema posljednjim utakmicama Presečanove momčadi, “ne piše se dobro” ovog vikenda Tomislavu iz Drnja koji dolazi na teško gostovanje u Pitomaču.

Gosti su na 13. mjestu s 14 osvojenih bodova i samo ih dva mjesta dijele od začelja. Njihov prvi međusobni susret u jesenskom dijelu prvenstva završio je minimalnom pobjedom Pitomače. Strijelac u toj utakmici bio je Patrik Babić.

Ovog vikenda domaći strateg ne može računati na pouzdanog obrambenog igrača Matka Reščića, koji je u Velikom Trojstvu zaradio treći žuti karton.

“Probuđeni” domaćin je u ovom susretu veliki favorit. U dvije utakmice pitomački nogometaši postigli su čak osam pogodaka, a nisu primili niti jedan (Garić 4:0, Bilogorac 4:0). To je više nego dobar pokazatelj da je njihov vratar Hrvoje Zdelar u odličnoj formi, a svoj golgeterski post prošlog vikenda prekinuo je i Nikola Plavšić.

Petoplasirana Tehnika Pitomačanima bježi samo bod. Koprivničance čeka težak domaći susret s kloštranskom Mladosti što je dodatan motiv momčadi s Gmanja koja lovi treću uzastopnu pobjedu.

-Dečki su spremni i jedva čekamo subotnju utakmicu. Znamo da se momčad Tomislava pojačala i da nas čeka borbena utakmica, ali pobjeda i tri boda jedino je što nas zanima i tako ćemo krenuti od prve minute – kratko je prokomentirao trener Ivan Presečan.

Susret 20. kola 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica između Pitomače i Tomislava igra se u subotu, 17. travnja u 16 sati i 30 minuta.

(www.icv.hr, ts)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content