Pitomački HSS predao samostalnu kandidacijsku listu za Općinsko vijeće: Nositelj liste Marijan Mikec

Foto: HSS Pitomača

Hrvatska seljačka stranka Općine Pitomača predala je samostalnu kandidacijsku listu za općinsko vijeće Općine Pitomača. Nositelj liste je Marijan Mikec, 32-godišnji inženjer građevinarstva.

– Smatram da je jedini istinski put HSS-ovca samostalan i neovisan HSS, stoga na ovim izborima izlazimo sa samostalnom listom za vijeće, bez kandidata za načelnika. Nažalost u prošlosti smo svi mi bili svjedoci kako su pojedini ljudi „vukli“ HSS na stranu kako je ogovaralo njihovim interesima i sada je došao kraj tome. Nećemo i ne želimo više iznevjeriti povjerenje članova, simpatizera i mještana. HSS Pitomača ima jasan i čvrst stav što se tiče ovih lokalnih izbora, a to je da nema predaje, nema prodaje. Želimo vidjeti napredak Općine na svim područjima i ako glasate za nas, bit ćemo glas svakog malog čovjeka u vijeću i boriti se za sve konstruktivne prijedloge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Nisam još vidio liste ostalih stranaka, ali vjerujem da sam najmlađi nositelj liste za ove lokalne izbore, što dokazuje da HSS vjeruje u mlade i pruža nam punu podršku.

Shvaćam da mještane zbunjuju naslovi da je HSS u koaliciji, ali bit ću jasan oko toga. Hrvatska seljačka stranka izlazi samostalno na izbore i ne podržava ni jednog kandidata za načelnika. Mještani Pitomače imaju glavu, dušu i svoju slobodnu volju i pozivamo ih da se izjasne koga žele za načelnika – rekao je Marijan Mikec

– Hrvatska seljačka stranka je osnovana 1904. godine i najstarija je stranka u Hrvatskoj. Stranka koja ima tradiciju i povijest. Vratimo HSS na pravi put, put samostalnog i neovisnog HSS-a – rekli su iz pitomačkog HSS-a i pozvali članove, simpatizere i mještane da izađu na izbore i podrže listu kandidata Hrvatske seljačke stranke za općinsko vijeće Općine Pitomača.

(www.icv.hr, HSS Pitomača)