Pitomački HSS predao samostalnu kandidacijsku listu za Općinsko vijeće: Nositelj liste Marijan Mikec

Hrvatska seljačka stranka Općine Pitomača predala je samostalnu kandidacijsku listu za općinsko vijeće Općine Pitomača. Nositelj liste je Marijan Mikec, 32-godišnji inženjer građevinarstva.

– Smatram da je jedini istinski put HSS-ovca samostalan i neovisan HSS, stoga na ovim izborima izlazimo sa samostalnom listom za vijeće, bez kandidata za načelnika. Nažalost u prošlosti smo svi mi bili svjedoci kako su pojedini ljudi „vukli“ HSS na stranu kako je ogovaralo njihovim interesima i sada je došao kraj tome. Nećemo i ne želimo više iznevjeriti povjerenje članova, simpatizera i mještana. HSS Pitomača ima jasan i čvrst stav što se tiče ovih lokalnih izbora, a to je da nema predaje, nema prodaje. Želimo vidjeti napredak Općine na svim područjima i ako glasate za nas, bit ćemo glas svakog malog čovjeka u vijeću i boriti se za sve konstruktivne prijedloge.

Nisam još vidio liste ostalih stranaka, ali vjerujem da sam najmlađi nositelj liste za ove lokalne izbore, što dokazuje da HSS vjeruje u mlade i pruža nam punu podršku.

Shvaćam da mještane zbunjuju naslovi da je HSS u koaliciji, ali bit ću jasan oko toga. Hrvatska seljačka stranka izlazi samostalno na izbore i ne podržava ni jednog kandidata za načelnika. Mještani Pitomače imaju glavu, dušu i svoju slobodnu volju i pozivamo ih da se izjasne koga žele za načelnika – rekao je Marijan Mikec

– Hrvatska seljačka stranka je osnovana 1904. godine i najstarija je stranka u Hrvatskoj. Stranka koja ima tradiciju i povijest. Vratimo HSS na pravi put, put samostalnog i neovisnog HSS-a – rekli su iz pitomačkog HSS-a i pozvali članove, simpatizere i mještane da izađu na izbore i podrže listu kandidata Hrvatske seljačke stranke za općinsko vijeće Općine Pitomača.

(www.icv.hr, HSS Pitomača)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content