PREKID UTAKMICE Nogometaši Gradine napustili teren u Ćeralijama, a već ove srijede ponovno se sastaju u utakmici Županijskog kupa

Utakmica 21. kola 1. županijske nogometne lige u Ćeralijama između istoimenog domaćina i Gradine prekinuta je u 53. minuti jer su gostujući igrači napustili teren.

Već u 11. minuti pocrvenio je gostujući igrač Saša Ivošević, zbog vrijeđanja glavnog suca Matije Presečana. Ipak, Gradina je s igračem manje povela u 15. minuti zgoditkom Vladimira Puškarića.

Mario Nikolić je svojim zgoditkom u 27. minuti poravnao na 1:1. Zbog prekršaja na igraču Ćeralija Roku Periću u 52. minuti dosuđen je kazneni udarac za domaćina, kojega je u domaću prednost pretvorio Andjeljko Jaković.

Ubrzo je crveni karton zbog vrijeđanja suca zaradio i Zvonimir Juhas, a gostujući igrači nakon toga napuštaju teren. Rezultat je ostao 2:1 u korist domaćina.

Ćeralije su se ovom pobjedom bodovno izjednačile s četekovačkim Dinamom te smanjile zaostatak za Mikleušom na bod, odnosno za Gradinom na dva boda zaostatka.

O konačnom pravorijeku ove utakmice doznat ćemo više kada se sve strane budu očitovale u svojim dodatnim izvješćima vodstvu lige, a u međuvremenu će ove iste ekipe na istom mjestu odigrati utakmicu 3. kola Županijskog nogometnog kupa koja je na rasporedu u srijedu, 21. travnja u 17 sati.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content